Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Доценко, В. Ф.
До списку авторів
Доценко, В. Ф.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Доступно
2 з 2
Книга
Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7278-96-1
Заказать
На полку
Доступно
4 з 4
Книга
Доценко, В. Ф.
Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст]: підручник
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7458-03-5
повний текст
Заказать
На полку
Немає прим.
Статья
Медвідь, І. М.
Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового ...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Інформаційні технології в готельній індустрії України: реалії та перспективи [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Доценко, В. Ф.
Ефективність менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: критерій фінансових результатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку