Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ковальчук, Х. І.
До списку авторів
Ковальчук, Х. І.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Ковальчук, Х. І.
Роль експертизи у формуванні якості молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ковальчук, Х. І.
Роль експертизи у формуванні якості молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ковальчук, Х. І.
Значення експертизи у формуванні якості кисломолочних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ковальчук, Х. І.
Значення експертизи у формуванні якості кисломолочних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Антонів, Т. Б.
Актуальність проблем фальсифікації шоколадних цукерок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Антонів, Т. Б.
Актуальність проблем фальсифікації шоколадних цукерок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Захарко, І. І.
Особливості фальсифікації виноградних вин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Захарко, І. І.
Особливості фальсифікації виноградних вин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Лозова, Т. М.
Поліпшення амінокислотного складу нових кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лозова, Т. М.
Поліпшення амінокислотного складу нових кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ковальчук, Х. І.
Експертні дослідження якості молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ковальчук, Х. І.
Експертні дослідження якості молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Наукове обгрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Наукове обгрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ковальчук, Х. І.
Особливості ідентифікації молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ковальчук, Х. І.
Особливості ідентифікації молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ковальчук, Х. І.
Особливості фальсифікації майонезів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ковальчук, Х. І.
Особливості фальсифікації майонезів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній