лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Гончаренко, В. Ф.

До списку авторів

Гончаренко, В. Ф.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Програма та методичні рекомендації щодо проходження науково-педагогічної навчальної практики студ...
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження науково-педагогічної навчальної практики студ...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами спеціальності ...
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами спеціальності ...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технол...
Немає прим.
Книга

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технол...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технол...
Немає прим.
Книга
Левченко, Ю. В.
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технол...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Удосконалення технології групи цукристих виробів [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья

Удосконалення технології групи цукристих виробів [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки з...
Немає прим.
Книга
Горобець, О. М.
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки з...
ПУЕТ, 2024 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки з...
Немає прим.
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки з...
ПУЕТ, 2024 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки з...
Доступно
 2 з 2
Электронный ресурс
Горобець, О. М.
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки з...
ПУЕТ, 2024 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки з...
Доступно
 2 з 2
Электронный ресурс
Наконечна, Ю. Г.
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки з...
ПУЕТ, 2024 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)