Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Кишенько, І. І.
До списку авторів
Кишенько, І. І.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Кишенько, І. І.
Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Кишенько, І. І.
Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст]: практикум
НУХТ, 2010 р.
ISBN 978-966-612-101-4
Заказать
На полку