Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Гередчук, А. М.
До списку авторів
Гередчук, А. М.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
2 з 2
Автореферат/Диссертация
Гередчук, А. М.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінанрних з використанням каротиновмісних...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16
2017 р.
ISBN відсутній
повний текст
Заказать
На полку
Немає прим.
Статья
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Книга
Харчові технології [Електронний ресурс]: робочий зошит для проведення лабораторних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, освітня програма...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробів [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку