лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Мацук, Ю. А.

До списку авторів

Мацук, Ю. А.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Використання дикорослої сировини у виробництві бісквітних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Іщенко, Н. В.
Використання дикорослої сировини у виробництві бісквітних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дистанційна освіта - потреба сучасного способу життя [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Іщенко, Н. В.
Дистанційна освіта - потреба сучасного способу життя [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Методика викладання спеціальних дисциплін [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Рогова, А. Л.
Методика викладання спеціальних дисциплін [Текст]: навч. завдання та метод. реком. для практ. занять і самост. роботи студ. спец. 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології в...
ПУЕТ, 2017 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методологія та організація наукових досліджень [Текст]
Доступно
 6 з 6
Книга
Мацук, Ю. А.
Методологія та організація наукових досліджень [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практ. занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні...
ПУЕТ, 2019 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Нові підходи у моделюванні рецептур маринадів та засолочних сумішей [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья

Нові підходи у моделюванні рецептур маринадів та засолочних сумішей [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обгрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа [Текст]
Немає прим.
Статья
Мацук, Ю. А.
Обгрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату [Текст]
Немає прим.
Статья

Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Рогова, А. Л.
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]: навч. завдання та метод. реком. для практ. занять і самост. роботи студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в...
ПУЕТ, 2017 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробів [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья

Розробка технології дієтичних хлібобулочних виробів [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья

Розробка технології рибних січених напівфабрикатів з рослинними збагачувачами [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст]
Немає прим.
Статья

Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.174)