лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: et al.,

До списку авторів

et al.,

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | вперед >>
The current state and prospects of trade relations between Ukraine and the European Union: the Vi...
Немає прим.
Статья

The current state and prospects of trade relations between Ukraine and the European Union: the Vi...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Intellectual property: legal protection [Текст]
Доступно
 4 з 4
Книга

Intellectual property: legal protection [Текст]: manual
NAU, 2015 р.
ISBN 978-966-598-951-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Mathematical Analysis [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга

Mathematical Analysis [Текст]: manual
NAU, 2016 р.
ISBN 978-966-598-838-0


Заказать Заказать

На полку На полку

The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
Немає прим.
Статья

The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery...
Немає прим.
Статья

Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
Немає прим.
Статья

The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein conce...
Немає прим.
Статья

Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein conce...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Perspectives of the use of plant raw material extracts for storage of tomatoes [Text]
Немає прим.
Статья

Perspectives of the use of plant raw material extracts for storage of tomatoes [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Secondary plant resources as prospective unconventional sources of pectic substances [Text]
Немає прим.
Статья

Secondary plant resources as prospective unconventional sources of pectic substances [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage [T...
Немає прим.
Статья

Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage [T...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

System for analyzing the qualitative characteristics of grain mixes in real time mode [Text]
Немає прим.
Статья

System for analyzing the qualitative characteristics of grain mixes in real time mode [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup [Text]
Немає прим.
Статья

Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup [Text]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

The improvement of the water treatment technology for the kvass production [Text]
Немає прим.
Статья

The improvement of the water treatment technology for the kvass production [Text]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use [Text]
Немає прим.
Статья

Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Microstructure of creams made from whipped cream with polysaccharides and various species of suga...
Немає прим.
Статья

Microstructure of creams made from whipped cream with polysaccharides and various species of suga...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Development of berry drinks with a high content of ascorbic acid [Text]
Немає прим.
Статья

Development of berry drinks with a high content of ascorbic acid [Text]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Quality and safety of new blended oils [Text]
Немає прим.
Статья

Quality and safety of new blended oils [Text]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Mathematical modelling of the technology of processing the seed mass of vegetables and melons [Text]
Немає прим.
Статья

Mathematical modelling of the technology of processing the seed mass of vegetables and melons [Text]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

The safe transdermal cosmetic product with antityrosinase activity [Text]
Немає прим.
Статья

The safe transdermal cosmetic product with antityrosinase activity [Text]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Methods for constructing virtual laboratories [Text]
Немає прим.
Статья

Methods for constructing virtual laboratories [Text]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.82)