лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дейниченко, Г. В.

До списку авторів

Дейниченко, Г. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Використання досягнень науково-технічного прогресу в митному контролі [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Використання досягнень науково-технічного прогресу в митному контролі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Загальні відомості про технічні засоби митного контролю [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Загальні відомості про технічні засоби митного контролю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Спеціальні засоби митного контролю [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Спеціальні засоби митного контролю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технічні засоби митного контролю + [Електрон. ресурс]
Доступно
 2 з 2
Книга

Технічні засоби митного контролю + [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
ХДАТОХ, 2000 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Молчаливое семейство
Доступно
 1 з 1
Книга
Дейниченко, Г. В.
Молчаливое семейство
Изд-во полит. лит-ры, 1975 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Оборудование предприятий питания. Ч.1
Доступно
 147 з 147
Книга
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.1: Справочник. Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2002 р.
ISBN 966-96237-0-7

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Студенчество: смысл жизни и ценностные ориентиры
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Студенчество: смысл жизни и ценностные ориентиры
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження вітамінного складу борошняних формованих виробів з біологічно активними добавками
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження вітамінного складу борошняних формованих виробів з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Про сучасні проблеми викладання устаткування підприємств харчування
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Про сучасні проблеми викладання устаткування підприємств харчування
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Оборудование предприятий питания. Ч.2
Доступно
 149 з 149
Книга
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.2: Справочник. Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2003 р.
ISBN 966-96237-0-7

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Тепловое оборудование
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Тепловое оборудование: Котлы пищеварочные, плиты, фритюрницы, грили, пицца - прессы
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Пароконвектоматы
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Пароконвектоматы
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Механическое оборудование
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Механическое оборудование: Процессоры, посудомоечные машины, мясорубки, слайсеры, миксеры, блендеры и др.
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Холодильное оборудование
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Холодильное оборудование
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Товарознавство молочних товарів
Доступно
 51 з 51
Книга

Товарознавство молочних товарів: Навч. посібник
Професіонал, 2004 р.
ISBN 966-85562-6-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування параметрів процесу переробки томатів при виробництві соусу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування параметрів процесу переробки томатів при виробництві соусу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Класифікація показників якості комбінованих продуктів підвищеної харчової цінності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сердюк, Л. В.
Класифікація показників якості комбінованих продуктів підвищеної харчової цінності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дипломне проектування
Доступно
 73 з 73
Книга

Дипломне проектування: Навч. посібник
Східноукраїнський державний університет, 2004 р.
ISBN 966-590-507-4

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Оборудование предприятий питания. Ч.3
Доступно
 135 з 135
Книга
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.3: Справочник: Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2005 р.
ISBN 966-96237-0-7

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.88)