Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дейниченко, Г. В.
До списку авторів
Дейниченко, Г. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Використання досягнень науково-технічного прогресу в митному контролі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Використання досягнень науково-технічного прогресу в митному контролі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Загальні відомості про технічні засоби митного контролю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Загальні відомості про технічні засоби митного контролю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Спеціальні засоби митного контролю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Спеціальні засоби митного контролю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Технічні засоби митного контролю + [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
ХДАТОХ, 2000 р.
ISBN відсутній
Технічні засоби митного контролю + [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
ХДАТОХ, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.1: Справочник. Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2002 р.
ISBN 966-96237-0-7
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.1: Справочник. Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2002 р.
ISBN 966-96237-0-7
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Студенчество: смысл жизни и ценностные ориентиры
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Студенчество: смысл жизни и ценностные ориентиры
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження вітамінного складу борошняних формованих виробів з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Дослідження вітамінного складу борошняних формованих виробів з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Про сучасні проблеми викладання устаткування підприємств харчування
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Про сучасні проблеми викладання устаткування підприємств харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.2: Справочник. Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2003 р.
ISBN 966-96237-0-7
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.2: Справочник. Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2003 р.
ISBN 966-96237-0-7
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Тепловое оборудование: Котлы пищеварочные, плиты, фритюрницы, грили, пицца - прессы
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Тепловое оборудование: Котлы пищеварочные, плиты, фритюрницы, грили, пицца - прессы
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Механическое оборудование: Процессоры, посудомоечные машины, мясорубки, слайсеры, миксеры, блендеры и др.
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Механическое оборудование: Процессоры, посудомоечные машины, мясорубки, слайсеры, миксеры, блендеры и др.
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування параметрів процесу переробки томатів при виробництві соусу
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування параметрів процесу переробки томатів при виробництві соусу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сердюк, Л. В.
Класифікація показників якості комбінованих продуктів підвищеної харчової цінності
б.р.
ISBN відсутній
Сердюк, Л. В.
Класифікація показників якості комбінованих продуктів підвищеної харчової цінності
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дипломне проектування: Навч. посібник
Східноукраїнський державний університет, 2004 р.
ISBN 966-590-507-4
Дипломне проектування: Навч. посібник
Східноукраїнський державний університет, 2004 р.
ISBN 966-590-507-4
Книга
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.3: Справочник: Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2005 р.
ISBN 966-96237-0-7
Дейниченко, Г. В.
Оборудование предприятий питания. Ч.3: Справочник: Учеб. пособие
Мир техники и технологий, 2005 р.
ISBN 966-96237-0-7