лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Б-ка спеціаліста АПК "Економічні нормативи"

До списку серій

Б-ка спеціаліста АПК "Економічні нормативи"

Издательство: НДІ "Украгропромпродуктивність", К.

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
Доступно
 20 з 20
Книга

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
Серія: Б-ка спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 р.
ISBN 966-87851-5-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива [Текст]
Доступно
 3 з 3
Книга

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива [Текст]
Серія: Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 р.
ISBN 978-617-613-011-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових...
Доступно
 3 з 3
Книга

Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових...
Серія: Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 р.
ISBN 978-617-613-010-9

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Доступно
 3 з 3
Книга

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Серія: Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 р.
ISBN 978-617-613-012-3

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
Серія: Б-ка спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 р.
ISBN 978-617-613-036-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст]. Вип. 9. Виробництво консервів
Доступно
 1 з 1
Книга

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст]. Вип. 9. Виробництво консервів
Серія: Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015 р.
ISBN 978-617-613-041-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст]. Вип. 8. М'ясна і молочна про...
Доступно
 1 з 1
Книга

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст]. Вип. 8. М'ясна і молочна про...
Серія: Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015 р.
ISBN 978-617-613-048-2


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)