Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Б-ка спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
К списку серий
Б-ка спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
Издательство:
НДІ "Украгропромпродуктивність", К.
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
20 из 20
Книга
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
Серія:
Б-ка спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 р.
ISBN 966-87851-5-0
Заказать
На полку
Доступно
3 из 3
Книга
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива [Текст]
Серія:
Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 р.
ISBN 978-617-613-011-6
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
3 из 3
Книга
Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових...
Серія:
Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 р.
ISBN 978-617-613-010-9
Заказать
На полку
Доступно
3 из 3
Книга
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Серія:
Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 р.
ISBN 978-617-613-012-3
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
Серія:
Б-ка спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 р.
ISBN 978-617-613-036-9
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст]. Вип. 9. Виробництво консервів
Серія:
Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015 р.
ISBN 978-617-613-041-3
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст]. Вип. 8. М'ясна і молочна про...
Серія:
Б-ка спеціаліста АПК 'Економічні нормативи'
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2015 р.
ISBN 978-617-613-048-2
Заказать
На полку