Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Одеська нац. акад. харч. технологій, Одеса
К списку издательств
Одеська нац. акад. харч. технологій, Одеса
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
вперед >>
Доступно
1 из 1
Автореферат/Диссертация
Шипко, І. М.
Удосконалення лущильно-шліфувальної машини + [Електронний ресус]: Автореф. дис.: 05.18.12
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2004 р.
ISBN відсутній
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Автореферат/Диссертация
Килименчук, О. О.
Розробка біотехнології одержання кормового білка на основі нетрадиційної рослинної сировини: Автореф. дис.: 03.00.20
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2004 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Автореферат/Диссертация
Федосова, К. С.
Розробка технології консервування водяного горіха + [Електронний ресурс]: Автореф. дис.: 05.18.13
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2005 р.
ISBN відсутній
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Автореферат/Диссертация
Паламарчук, Г. С.
Удосконалення технології розсільного заморожування риби: Автореф. дис.: 05.18.04
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2005 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Автореферат/Диссертация
Селіванська, І. О.
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів + [Електронний...: Автореф. дис.: 05.18.13
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2005 р.
ISBN відсутній
повний текст
Заказать
На полку
Серии: