Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Світ книг, Х.
До списку видавництв
Світ книг, Х.
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
вперед >>
Доступно
22 з 22
Книга
Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]: навч. посіб.
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-05-5
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
36 з 36
Книга
Харчова хімія [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-07-9
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
17 з 17
Книга
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Світ книг, 2013 р.
ISBN 978-966-2678-08-6
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
5 з 5
Книга
Радченко, Л. О.
Історія України: таємниці життєписів видатних осіб [Текст]: наук.-попул. посібник
Світ книг, 2011 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Доступно
21 з 21
Книга
Свідло, К. В.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст]: підручник
Світ книг, 2013 р.
ISBN 978-966-2678-09-3
повний текст
Заказать
На полку
Серії: