Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: макаронних виробів
Рубрики
--> макаронних виробів
Печать списка
--> макаронних виробів
Рубрика
- Название:
- макаронних виробів
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Кролевець, Т.
"Citri-Fi" ─ натуральний емульгатор у спредах і маргаринах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кролевець, Т.
"Citri-Fi" ─ натуральний емульгатор у спредах і маргаринах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кролевець, Т.
"Citri-Fi" ─ нові можливості у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кролевець, Т.
"Citri-Fi" ─ нові можливості у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
"Автотерм" [Текст]: 60 лет опыта в климатизации и копчении мясных и колбасных изделий
б.р.
ISBN відсутній
"Автотерм" [Текст]: 60 лет опыта в климатизации и копчении мясных и колбасных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Боровиков, А. В.
Особенности современного состояния рынка кондитерских товаров Украины
б.р.
ISBN відсутній
Боровиков, А. В.
Особенности современного состояния рынка кондитерских товаров Украины
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дробиш, Л. В.
Проблеми підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств
б.р.
ISBN відсутній
Дробиш, Л. В.
Проблеми підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Мельник, Л. Г.
"Зелена" економіка (досвід ЄС і практика України у світлі ІІІ і ІV промислових революцій) [Текст]: підручник
Green economy (EU experience and practice of the Ukraine in the light of the Industries 3.0 and 4.0) [Text]
Університетська книга, 2018 р.
ISBN 978-966-680-841-0
Мельник, Л. Г.
"Зелена" економіка (досвід ЄС і практика України у світлі ІІІ і ІV промислових революцій) [Текст]: підручник
Green economy (EU experience and practice of the Ukraine in the light of the Industries 3.0 and 4.0) [Text]
Університетська книга, 2018 р.
ISBN 978-966-680-841-0
Статья
Савельєв, Є.
"Новий регіоналізм" і розвиток теоретичних аспектів кластероутворення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Савельєв, Є.
"Новий регіоналізм" і розвиток теоретичних аспектів кластероутворення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Олексієнко, Н. В.
"Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів":...
Український державний університет харчових технологій, 2000 р.
ISBN відсутній
Олексієнко, Н. В.
"Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів":...
Український державний університет харчових технологій, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга
3. : Науковий вісник ПУСКУ. 2001 р. Вип.1
ISBN відсутній
3. : Науковий вісник ПУСКУ. 2001 р. Вип.1
Серія: Економічні науки
РВВ ПУСКУ, 2001 р.ISBN відсутній
Книга
4. : Науковий вісник ПУСКУ. 2001р. Вип.2
ISBN відсутній
4. : Науковий вісник ПУСКУ. 2001р. Вип.2
Серія: Економічні науки
РВВ ПУСКУ, 2001 р.ISBN відсутній
Книга
Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-273-0
Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-273-0
Книга
Cборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
ISBN відсутній
Cборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Серія: Полт.кооперативный институт
Центросоюз СССР, 1992 р.ISBN відсутній
Статья
Rohova, N. V.
Dependence of lactobacilli activity on the concentration of sugar in the substrate [Electronic re...
Залежність активності лактобацил від концентрації цукру в субстраті
б.р.
ISBN відсутній
Rohova, N. V.
Dependence of lactobacilli activity on the concentration of sugar in the substrate [Electronic re...
Залежність активності лактобацил від концентрації цукру в субстраті
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Development of New Types of Meat and Fish Semi-Finished Products of Herodietic Nutrition [Electro...
Розробка нових видів м’ясо-рибних напівфабрикатів геродієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
Development of New Types of Meat and Fish Semi-Finished Products of Herodietic Nutrition [Electro...
Розробка нових видів м’ясо-рибних напівфабрикатів геродієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Development of technological solutions for flour production with specified quality parameters [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Development of technological solutions for flour production with specified quality parameters [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Peshuk, L. V.
Development of the newest healthy food products using green algae [Electronic resource]
Розробка новітніх продуктів здорового харчування з використанням зелених водоростей
б.р.
ISBN відсутній
Peshuk, L. V.
Development of the newest healthy food products using green algae [Electronic resource]
Розробка новітніх продуктів здорового харчування з використанням зелених водоростей
б.р.
ISBN відсутній