Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: хімічний
Рубрики
--> Склад
----> хімічний
Печать списка
--> Склад
----> хімічний
Рубрика
- Название:
- хімічний
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Кулев, Д. Х.
Фосфаты, цитраты и лактаты в мясных и молочных продуктах [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Кулев, Д. Х.
Фосфаты, цитраты и лактаты в мясных и молочных продуктах [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.р.
ISBN відсутній
Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Приступюк, М.
Йод як важливий екологічний чинник у життєдіяльності людини: (проект з екологічної безпеки)
б.р.
ISBN відсутній
Приступюк, М.
Йод як важливий екологічний чинник у життєдіяльності людини: (проект з екологічної безпеки)
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Мартинюк, I.
Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мартинюк, I.
Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Юдічева, О. П.
Біофортифіковані томатні та гарбузові овочі. Частина І [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN 978-966-184-238-9
Юдічева, О. П.
Біофортифіковані томатні та гарбузові овочі. Частина І [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN 978-966-184-238-9
Статья
Храмеева, Н. П.
Применение природных и синтетических антиоксидантов для стабилизации пищевых продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Храмеева, Н. П.
Применение природных и синтетических антиоксидантов для стабилизации пищевых продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6
Статья
Визначення показників якості зернової сировини та перспективи її експорту в інші країни [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Визначення показників якості зернової сировини та перспективи її експорту в інші країни [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Визначення сумарного вмісту фенольних сполук в екстракті з листя Ginkgo biloba L. [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Визначення сумарного вмісту фенольних сполук в екстракті з листя Ginkgo biloba L. [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гнітій, Н. В.
Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гнітій, Н. В.
Визначення якості майонезу фізико-хімічними методами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павленко, І. Г.
Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павленко, І. Г.
Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Причко, Т. Г.
Качественные показатели натуральности плодов и соков из вишни [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Причко, Т. Г.
Качественные показатели натуральности плодов и соков из вишни [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Клиническая эффективность использования джема из морской капусты, обогащенного селеном [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Клиническая эффективность использования джема из морской капусты, обогащенного селеном [Текст]
б.р.
ISBN відсутній