Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Книги в рубрике: борошно
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> борошно
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> борошно
Рубрика
- Название:
- борошно
Печать списка
Связанные описания:
Статья
Козаков, С.
Занимательное тестоведение: современный способ улучшения качества муки на мельницах [Текст] + [Ел...
б.г.
ISBN отсутствует
Козаков, С.
Занимательное тестоведение: современный способ улучшения качества муки на мельницах [Текст] + [Ел...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.г.
ISBN отсутствует
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1980 г.
ISBN отсутствует
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1980 г.
ISBN отсутствует
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Колос, 1980 г.
ISBN отсутствует
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Колос, 1980 г.
ISBN отсутствует
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учебник
Агропромиздат, 1989 г.
ISBN отсутствует
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учебник
Агропромиздат, 1989 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Оболкіна, В.
Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
б.г.
ISBN отсутствует
Оболкіна, В.
Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN отсутствует
Статья
Топольник, В. Г.
Формалізація технологічного процесу приготування млинців з грибами [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Топольник, В. Г.
Формалізація технологічного процесу приготування млинців з грибами [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Дулаєв, В.
Збагачувати пшеничне хлібопекарське борошно сухою клейковиною краще на млинозаводах
б.г.
ISBN отсутствует
Дулаєв, В.
Збагачувати пшеничне хлібопекарське борошно сухою клейковиною краще на млинозаводах
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Нилова, Л. П.
Влияние порошка из ягод голубики на хлебопекарные свойства пшеничной муки [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Нилова, Л. П.
Влияние порошка из ягод голубики на хлебопекарные свойства пшеничной муки [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Гришин, А. С.
Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба
Легкая и пищевая прмышленность, 1974 г.
ISBN отсутствует
Гришин, А. С.
Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба
Легкая и пищевая прмышленность, 1974 г.
ISBN отсутствует
Статья
Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.г.
ISBN отсутствует
Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует