лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: борошно

Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> борошно

Рубрика

Название:
 
борошно  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Занимательное тестоведение: современный способ улучшения качества муки на мельницах [Текст] + [Ел...
Немає прим.
Статья
Козаков, С.
Занимательное тестоведение: современный способ улучшения качества муки на мельницах [Текст] + [Ел...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
Немає прим.
Статья

Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Probiotic Microorganisms in Bread Sourdoughs [Electronic resource]
Немає прим.
Статья

Probiotic Microorganisms in Bread Sourdoughs [Electronic resource]
Мікроорганізми-пробіотики в хлібних заквасках
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Аналіз ринку борошномельної продукції [Текст]
Немає прим.
Статья
Нікішина, О.
Аналіз ринку борошномельної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Бестарное хранение муки, отрубей и комбикормов
Доступно
 2 з 2
Книга

Бестарное хранение муки, отрубей и комбикормов
Агропромиздат, 1974 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Биохимия зерна и продуктов его переработки
Доступно
 2 з 2
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Агропромиздат, 1980 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Биохимия зерна и продуктов его переработки
Доступно
 1 з 1
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учеб. пособие
Колос, 1980 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Биохимия зерна и продуктов его переработки
Доступно
 2 з 2
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и продуктов его переработки: Учебник
Агропромиздат, 1989 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Биохимия зерна и хлебопродуктов
Доступно
 2 з 2
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и хлебопродуктов: Учеб. пособие
ГИОРД, 2005 р.
ISBN 5-901065-82-4


Заказать Заказать

На полку На полку

Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Борошно сорго у технології безглютенового хліба [Текст]
Немає прим.
Статья
Дробот, В. I.
Борошно сорго у технології безглютенового хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...
Доступно
 5 з 5
Книга
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Виробництво борошна
Немає прим.
Видеозапись
Скалецька, Л.
Виробництво борошна: Навчальний фільм
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження впливу низькотемпературної обробки  на життєдіяльність дріжджів у тісті, яке піддаєть...
Немає прим.
Статья
Ільдірова, С. К.
Дослідження впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, яке піддаєть...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Доцільність використання борошна з біоактивованих бобів нуту в технології виготовлення борошняних...
Немає прим.
Статья
Коршунова, Г. Ф.
Доцільність використання борошна з біоактивованих бобів нуту в технології виготовлення борошняних...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Формалізація технологічного процесу приготування млинців з грибами [Текст]
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Формалізація технологічного процесу приготування млинців з грибами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Влияние порошка из ягод голубики на хлебопекарные свойства пшеничной муки [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Нилова, Л. П.
Влияние порошка из ягод голубики на хлебопекарные свойства пшеничной муки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба
Доступно
 4 з 4
Книга
Гришин, А. С.
Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба
Легкая и пищевая прмышленность, 1974 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
Немає прим.
Статья

Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба [Текст]
Немає прим.
Статья

Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив морської капусти на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Семенова, Л. Я.
Вплив морської капусти на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Мука обойная, чечевичная и гречневая [Текст]
Немає прим.
Статья
Балашова, M.
Мука обойная, чечевичная и гречневая [Текст]
Хорошо забытое
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...
Немає прим.
Книга
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних вироб...
Немає прим.
Статья

Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних вироб...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.174)