лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: ковбаса

Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> ковбаса

Рубрика

Название:
 
ковбаса  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
10 колбасок, которыми гордятся немцы [Текст]
Немає прим.
Статья

10 колбасок, которыми гордятся немцы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat [Text]
Немає прим.
Статья

Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Производство дешевых колбас сокращается
Немає прим.
Статья
Лихолоб, Н.
Производство дешевых колбас сокращается
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

С мясом хорошо, без мяса - не очень [Текст]
Немає прим.
Статья
Федай, А.
С мясом хорошо, без мяса - не очень [Текст]: мясные и колбасные изделия в 2007-начале 2008 гг. Промышленный обзор
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Food Factory. Пищевая фабрика. Где-то за радугой
Немає прим.
Видеозапись
Lloyd, Simon
Food Factory. Пищевая фабрика. Где-то за радугой: видеофильм
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]
Доступно
 1 з 1


Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]: звіт про науково-дослідну роботу
2013 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности
Доступно
 1 з 1
Книга

Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Мир, 2003 р.
ISBN 5-03-003595-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Ковбаса без... м'яса. Але безпечна
Немає прим.
Статья
Женкова, О.
Ковбаса без... м'яса. Але безпечна: Про секрети старих і нових рецептів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? [Текст]
Немає прим.
Статья
Білай, Д. В.
Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею [Текст]
Немає прим.
Статья
Мартинюк, I.
Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л.
Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

В своем амплуа [Текст]
Немає прим.
Статья
Бут, О.
В своем амплуа [Текст]: развитие и совершенствование рынка колбасных оболочек
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вареные колбасы с молочно-белковым комплексом и особенности их микроструктуры [Текст]
Немає прим.
Статья
Хвыля, С. И.
Вареные колбасы с молочно-белковым комплексом и особенности их микроструктуры [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення параметрів теплового оброблення ковбаси вареної "Лікарська" в універсальній термокамер...
Немає прим.
Статья
Нескуба, О. О.
Визначення параметрів теплового оброблення ковбаси вареної "Лікарська" в універсальній термокамер...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Инновационные технологии колбасных изделий для детей раннего возраста [Текст] + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Устинова, А. В.
Инновационные технологии колбасных изделий для детей раннего возраста [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Влияние эфирных масел отечественных пряноароматических растений на качество вареных колбас [Текст]
Немає прим.
Статья

Влияние эфирных масел отечественных пряноароматических растений на качество вареных колбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Внутренняя структура некоторых колбасных оболочек [Текст]
Немає прим.
Статья
Хвыля, С. И.
Внутренняя структура некоторых колбасных оболочек [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вопросы качества товаров народного потребления в торговле
Доступно
 1 з 1
Книга

Вопросы качества товаров народного потребления в торговле: Сборник научных трудов
Центросоюз СССР, 1977 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Гигиеническая оценка безопасности полиамидных оболочек колбасных изделий
Немає прим.
Статья
Айдинов, Г. Т.
Гигиеническая оценка безопасности полиамидных оболочек колбасных изделий
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив електромагнітного поля на якість ковбасних виробів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Вплив електромагнітного поля на якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Биотехнологические аспекты совершенствования производства сырокопченых колбас
Немає прим.
Статья
Лисицын, А. Б.
Биотехнологические аспекты совершенствования производства сырокопченых колбас
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Влияние повышенного качества вводимого нитрата натрия на качество сырокопченых колбас
Немає прим.
Статья

Влияние повышенного качества вводимого нитрата натрия на качество сырокопченых колбас
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дефекты вереных колбас: причины возникновения и пути предотвращения
Немає прим.
Статья
Алексахина, В. А.
Дефекты вереных колбас: причины возникновения и пути предотвращения
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.171)