Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Книги в рубрике: крупи
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> крупи
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> крупи
Рубрика
- Название:
- крупи
Печать списка
Связанные описания:
Статья
Zenkova, M.
Bioactivated buckwheat in terms of its nutritional value [Text]
Біоактивована гречка з точки зору її поживної цінності
б.г.
ISBN отсутствует
Zenkova, M.
Bioactivated buckwheat in terms of its nutritional value [Text]
Біоактивована гречка з точки зору її поживної цінності
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Магидов, Я. И.
Блюда из крупяных бобовых макаронных изделий
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 г.
ISBN отсутствует
Магидов, Я. И.
Блюда из крупяных бобовых макаронных изделий
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 г.
ISBN отсутствует
Статья
Как правильно манкировать [Текст] + [Електронний ресурс]: готовим из манки ньокки, оладьи, халву
б.г.
ISBN отсутствует
Как правильно манкировать [Текст] + [Електронний ресурс]: готовим из манки ньокки, оладьи, халву
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-334-8
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-334-8
Статья
Полонська, О. М.
Аналіз обігу зернових та виробництва борошномельно-круп'яної продукції в Україні [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Полонська, О. М.
Аналіз обігу зернових та виробництва борошномельно-круп'яної продукції в Україні [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Центр навч. л-ри, 2005 г.
ISBN 966-364-093-6
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Центр навч. л-ри, 2005 г.
ISBN 966-364-093-6
Книга
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Центр навч. л-ри, 2011 г.
ISBN 978-611-01-0208-7
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Центр навч. л-ри, 2011 г.
ISBN 978-611-01-0208-7
Книга
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 г.
ISBN 978-966-388-318-2
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 г.
ISBN 978-966-388-318-2
Видеозапись
Єрмоленко, М.
Знак якості. Рис (довгозернистий, шліфований): видеофильм
ПУЕТ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Єрмоленко, М.
Знак якості. Рис (довгозернистий, шліфований): видеофильм
ПУЕТ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Автореферат/Диссертация
Глебова, Н. В.
Исследование пенообразующих свойств круп и бобовых для разработки технологии молочно-крупяных дес...: Автореф. дис.: 05.18.15
Орловский гос. технич. ун-т, 2004 г.
ISBN отсутствует
Глебова, Н. В.
Исследование пенообразующих свойств круп и бобовых для разработки технологии молочно-крупяных дес...: Автореф. дис.: 05.18.15
Орловский гос. технич. ун-т, 2004 г.
ISBN отсутствует