Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: концентрати
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> концентрати
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> концентрати
Рубрика
- Название:
- концентрати
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Відмова від генно-модифікованої продукції, білково-вітамінних концентратів - фактор продовольчої ...
б.р.
ISBN відсутній
Відмова від генно-модифікованої продукції, білково-вітамінних концентратів - фактор продовольчої ...
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Хахалєва, І. В.
Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.15
2019 р.
ISBN відсутній
Хахалєва, І. В.
Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.15
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...: Автореф. дис.: 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2005 р.
ISBN відсутній
Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...: Автореф. дис.: 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2005 р.
ISBN відсутній
Книга
Соловьева, Е. И.
Лабораторный контроль консервного, овощесушильного и пищеконцентратного производства: Справоч. пособие для лаборантов
Легкая и пищевая прмышленность, 1974 р.
ISBN відсутній
Соловьева, Е. И.
Лабораторный контроль консервного, овощесушильного и пищеконцентратного производства: Справоч. пособие для лаборантов
Легкая и пищевая прмышленность, 1974 р.
ISBN відсутній
Статья
Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Влияние растительного концентрата на функциональные свойства мясных фаршей[Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Влияние растительного концентрата на функциональные свойства мясных фаршей[Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Спиричев, В. Б.
Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами: Наука и технология: Монография
Сиб. унив. изд-во, 2004 р.
ISBN відсутній
Спиричев, В. Б.
Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами: Наука и технология: Монография
Сиб. унив. изд-во, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Гігієнічна характеристика продукції довготривалого зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Гігієнічна характеристика продукції довготривалого зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Черно, Н. К.
Состав и функционально-физиологические свойства концентратов пищевых волокон [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Черно, Н. К.
Состав и функционально-физиологические свойства концентратов пищевых волокон [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Влияние температуры на структурно-механические свойства пастообразных концентратов напитков
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, А. И.
Влияние температуры на структурно-механические свойства пастообразных концентратов напитков
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, О. I.
Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ріпка, Н. I.
Дослідження можливості застосування харчових добавок при виробництві смажених картопляних продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Ріпка, Н. I.
Дослідження можливості застосування харчових добавок при виробництві смажених картопляних продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, А. И.
Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Мінорова, А.
Біологічна цінність сухих концентратів сироваткових білків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мінорова, А.
Біологічна цінність сухих концентратів сироваткових білків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пасичный, В. Н.
Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Пасичный, В. Н.
Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Домарецкий, В. А.
Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков: Справочник
Урожай, 1990 р.
ISBN 5-337-00631-2
Домарецкий, В. А.
Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков: Справочник
Урожай, 1990 р.
ISBN 5-337-00631-2
Книга
Гордон, Ю. И.
Производство концентрированных томатопродуктов и томатного сока
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 р.
ISBN відсутній
Гордон, Ю. И.
Производство концентрированных томатопродуктов и томатного сока
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 р.
ISBN відсутній
Книга
Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств
Агропромиздат, 1986 р.
ISBN відсутній
Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств
Агропромиздат, 1986 р.
ISBN відсутній