лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: концентрати

Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> концентрати

Рубрика

Название:
 
концентрати  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Відмова від генно-модифікованої продукції, білково-вітамінних концентратів - фактор продовольчої ...
Немає прим.
Статья

Відмова від генно-модифікованої продукції, білково-вітамінних концентратів - фактор продовольчої ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст]
Доступно
 1 з 1
Автореферат/Диссертация
Хахалєва, І. В.
Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.15
2019 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...
Доступно
 1 з 1
Автореферат/Диссертация
Мельник, О. Ю.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...: Автореф. дис.: 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2005 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Обогащение витаминами сухих смесей пищевых концентратов
Немає прим.
Статья
Трушанова, Е. М.
Обогащение витаминами сухих смесей пищевых концентратов
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Консервы и концентраты для детского питания
Доступно
 16 з 16
Книга

Консервы и концентраты для детского питания
Агропромиздат, 1985 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Лабораторный контроль консервного, овощесушильного и пищеконцентратного производства
Доступно
 6 з 6
Книга
Соловьева, Е. И.
Лабораторный контроль консервного, овощесушильного и пищеконцентратного производства: Справоч. пособие для лаборантов
Легкая и пищевая прмышленность, 1974 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Опыт производства и маркетинга концентратов молочных с использованием подсырной и творожной сывор...
Немає прим.
Статья
Бурцев, Д. Г.
Опыт производства и маркетинга концентратов молочных с использованием подсырной и творожной сывор...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження структурно-механічних властивостей комбінованих фаршів на основі концентрату зі сколо...
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Дослідження структурно-механічних властивостей комбінованих фаршів на основі концентрату зі сколо...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Перспективи використання сухих багатокомпонентних концентратів на основі молочної сироватки в тех...
Немає прим.
Статья
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Перспективи використання сухих багатокомпонентних концентратів на основі молочної сироватки в тех...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D [Текст]
Немає прим.
Статья

Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Влияние растительного концентрата на функциональные свойства мясных фаршей[Текст]
Немає прим.
Статья

Влияние растительного концентрата на функциональные свойства мясных фаршей[Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Функціональний апельсиновий напій із вмістом імунотропних інгредієнтів бактеріального походження ...
Немає прим.
Статья
Капустян, А. І.
Функціональний апельсиновий напій із вмістом імунотропних інгредієнтів бактеріального походження ...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами
Доступно
 2 з 2
Книга
Спиричев, В. Б.
Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами: Наука и технология: Монография
Сиб. унив. изд-во, 2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]
Доступно
 44 з 44
Книга
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Гігієнічна характеристика продукції довготривалого зберігання [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Гігієнічна характеристика продукції довготривалого зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Состав и функционально-физиологические свойства концентратов пищевых волокон [Текст]
Немає прим.
Статья
Черно, Н. К.
Состав и функционально-физиологические свойства концентратов пищевых волокон [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Влияние температуры на структурно-механические свойства пастообразных концентратов напитков
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Влияние температуры на структурно-механические свойства пастообразных концентратов напитков
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження густини пастоподібних концентратів напоїв в залежності від тиску
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження можливості застосування харчових добавок при виробництві смажених картопляних продуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ріпка, Н. I.
Дослідження можливості застосування харчових добавок при виробництві смажених картопляних продуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, А. И.
Разработка технологии пастообразного концентрата напитка из выжимок при получении сока
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічна цінність сухих концентратів сироваткових білків [Текст]
Немає прим.
Статья
Мінорова, А.
Біологічна цінність сухих концентратів сироваткових білків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов [Текст] + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Пасичный, В. Н.
Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков
Доступно
 5 з 5
Книга
Домарецкий, В. А.
Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков: Справочник
Урожай, 1990 р.
ISBN 5-337-00631-2


Заказать Заказать

На полку На полку

Производство концентрированных томатопродуктов и томатного сока
Доступно
 8 з 8
Книга
Гордон, Ю. И.
Производство концентрированных томатопродуктов и томатного сока
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств
Доступно
 25 з 25
Книга

Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств
Агропромиздат, 1986 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)