Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: якості
Рубрики
--> Система
----> якості
Печать списка
--> Система
----> якості
Рубрика
- Название:
- якості
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
101 хорошая идея как создать совершенный бизнес [Текст]. В 2 ч. Ч. 1
ISBN 5-94938-032-0
101 хорошая идея как создать совершенный бизнес [Текст]. В 2 ч. Ч. 1
Серія: Практический менеджмент
Стандарты и качество, 2005 р.ISBN 5-94938-032-0
Книга
101 хорошая идея как создать совершенный бизнес [Текст]. В 2 ч. Ч. 2
ISBN 5-94938-032-0
101 хорошая идея как создать совершенный бизнес [Текст]. В 2 ч. Ч. 2
Серія: Практический менеджмент
Стандарты и качество, 2006 р.ISBN 5-94938-032-0
Статья
Гуткевич, С. О.
Система якості ЗАТ "Єврокар" як основа стратегічного управління підприємством
б.р.
ISBN відсутній
Гуткевич, С. О.
Система якості ЗАТ "Єврокар" як основа стратегічного управління підприємством
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Мачуга, Н. З.
Аналіз особливостей управління системою якості медичних послуг в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мачуга, Н. З.
Аналіз особливостей управління системою якості медичних послуг в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Печенежская, И. А.
Ч.1. : Продовольственные товары: Учеб. пособие
Мини Тайп, 2004 р.
ISBN 5-7509-0035-5
Печенежская, И. А.
Ч.1. : Продовольственные товары: Учеб. пособие
Мини Тайп, 2004 р.
ISBN 5-7509-0035-5
Статья
Красильникова, Г.
На шляху до сучасної системи моніторингу якості вітчизняної освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Красильникова, Г.
На шляху до сучасної системи моніторингу якості вітчизняної освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Сіменко, І. В.
Визначення методичного інструментарію оцінки якості систем управління [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сіменко, І. В.
Визначення методичного інструментарію оцінки якості систем управління [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Барыга, Анджей
Внедрение систем качества в пищевую промышленность [Текст]
Сполом, 2009 р.
ISBN 978-966-665-556-4
Барыга, Анджей
Внедрение систем качества в пищевую промышленность [Текст]
Сполом, 2009 р.
ISBN 978-966-665-556-4
Статья
Корсикова, Н. Н.
Проблемы формирования интегрированной ситемы качества [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Корсикова, Н. Н.
Проблемы формирования интегрированной ситемы качества [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Практичні рекомендації з розробки та впровадження системи якості у відповідності до стандарту ІSO...
б.р.
ISBN відсутній
Практичні рекомендації з розробки та впровадження системи якості у відповідності до стандарту ІSO...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки [Текст]: моногрфія
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7278-44-2
Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки [Текст]: моногрфія
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7278-44-2
Статья
Аналітичний кваліметричний підхід до оцінки якості продукції як інструмент прийняття ефективних с...
б.р.
ISBN відсутній
Аналітичний кваліметричний підхід до оцінки якості продукції як інструмент прийняття ефективних с...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Роголь, Г.
Конкурентоспроможність і стабільність за ISO 9001: путівник із впровадження. Частина 3 [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Роголь, Г.
Конкурентоспроможність і стабільність за ISO 9001: путівник із впровадження. Частина 3 [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Есенбаева, Г. А.
Концепция автоматизированной системы управления документооборотом в системе качества [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Есенбаева, Г. А.
Концепция автоматизированной системы управления документооборотом в системе качества [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Лала, О. М.
Значення експрес - діагностики рівня якості системи управління для підприємств швейної галузі
б.р.
ISBN відсутній
Лала, О. М.
Значення експрес - діагностики рівня якості системи управління для підприємств швейної галузі
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Турковский, Марек
Маркетинг гостиничных услуг [Текст]
Финансы и статистика, 2006 р.
ISBN 5-279-03099-6
Турковский, Марек
Маркетинг гостиничных услуг [Текст]
Финансы и статистика, 2006 р.
ISBN 5-279-03099-6