Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Книги в рубрике: м'яса
Рубрики
--> Переробка
----> м'яса
Печать списка
--> Переробка
----> м'яса
Рубрика
- Название:
- м'яса
Печать списка
Связанные описания:
Статья
Мачинская, А.
Операция "тушенка" [Текст]: Украинский рынок и отрасль мясной консервации. Промышленный обзор
б.г.
ISBN отсутствует
Мачинская, А.
Операция "тушенка" [Текст]: Украинский рынок и отрасль мясной консервации. Промышленный обзор
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Бойко, В.
Гуманный забой или искусство убивать [Текст]: Некоторые проблемы мясопереработки в Украине
б.г.
ISBN отсутствует
Бойко, В.
Гуманный забой или искусство убивать [Текст]: Некоторые проблемы мясопереработки в Украине
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс дисципліни
2007 г.
ISBN отсутствует
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс дисципліни
2007 г.
ISBN отсутствует
Книга
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Мир, 2003 г.
ISBN 5-03-003595-8
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Мир, 2003 г.
ISBN 5-03-003595-8
Статья
Луцій, К. М.
Аналіз кон'юнктури ринку продукції м'ясопереробних підприємств [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Луцій, К. М.
Аналіз кон'юнктури ринку продукції м'ясопереробних підприємств [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Коляда, А. Л.
Аналіз сучасного стану м'ясопереробної галузі України [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Коляда, А. Л.
Аналіз сучасного стану м'ясопереробної галузі України [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 г.
ISBN 966-8347-22-6
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 г.
ISBN 966-8347-22-6
Статья
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.г.
ISBN отсутствует
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.г.
ISBN отсутствует
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Іванова, Н. М.
Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м'яса
б.г.
ISBN отсутствует
Іванова, Н. М.
Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м'яса
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Холодова, О. Ю.
Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Холодова, О. Ю.
Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует