лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: м'яса

Рубрики
--> Переробка
----> м'яса

Рубрика

Название:
 
м'яса  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Кому на руку новый закон о мясе?
Немає прим.
Статья
Грод, И.
Кому на руку новый закон о мясе?
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Операция "тушенка" [Текст]
Немає прим.
Статья
Мачинская, А.
Операция "тушенка" [Текст]: Украинский рынок и отрасль мясной консервации. Промышленный обзор
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Гуманный забой или искусство убивать [Текст]
Немає прим.
Статья
Бойко, В.
Гуманный забой или искусство убивать [Текст]: Некоторые проблемы мясопереработки в Украине
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс дисципліни
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Актуальні проблеми технології галузі [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности
Доступно
 1 з 1
Книга

Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Мир, 2003 р.
ISBN 5-03-003595-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Аналіз кон'юнктури ринку продукції м'ясопереробних підприємств [Текст]
Немає прим.
Статья
Луцій, К. М.
Аналіз кон'юнктури ринку продукції м'ясопереробних підприємств [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Аналіз сучасного стану м'ясопереробної галузі України [Текст]
Немає прим.
Статья
Коляда, А. Л.
Аналіз сучасного стану м'ясопереробної галузі України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Ароматизатори "Symrise" для м'ясопереробки [Текст]
Немає прим.
Статья
Болдир, Г.
Ароматизатори "Symrise" для м'ясопереробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...
Доступно
 11 з 11
Книга
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Вимоги до забою в ЄС [Текст]
Немає прим.
Статья
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вимоги до забою в ЄС [Текст]
Немає прим.
Статья
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м'яса
Немає прим.
Статья
Іванова, Н. М.
Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м'яса
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
Немає прим.
Статья
Холодова, О. Ю.
Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Все о мясе
Немає прим.
Периодическое издание

Все о мясе
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Все о мясе
Доступно
 1 з 1
Выпуск

Все о мясе N1
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2007 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Все о мясе
Доступно
 1 з 1
Выпуск

Все о мясе N1
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Все о мясе
Доступно
 1 з 1
Выпуск

Все о мясе N1
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Все о мясе
Немає прим.
Выпуск

Все о мясе N2
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2007 р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Все о мясе
Доступно
 1 з 1
Выпуск

Все о мясе N2
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Все о мясе
Доступно
 1 з 1
Выпуск

Все о мясе N2
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Все о мясе
Доступно
 1 з 1
Выпуск

Все о мясе N3
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2007 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Все о мясе
Доступно
 1 з 1
Выпуск

Все о мясе N3
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Все о мясе
Доступно
 1 з 1
Выпуск

Все о мясе N3
Российская ассоциация "Мясопромпрогресс", 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.88)