Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: птиці
Рубрики
--> Переробка
----> птиці
Печать списка
--> Переробка
----> птиці
Рубрика
- Название:
- птиці
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Synytsia, O.
Influence of the hydrothermal treatment temperature conditions on poultry meat [Text]
Вплив температурних режимів гідротермічного оброблення на м'ясо птиці
б.р.
ISBN відсутній
Synytsia, O.
Influence of the hydrothermal treatment temperature conditions on poultry meat [Text]
Вплив температурних режимів гідротермічного оброблення на м'ясо птиці
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Burdo, O.
Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Burdo, O.
Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Штонда, О. А.
Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Штонда, О. А.
Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6
Книга (аналит. описание)
Бурбак, А. М.
Використання вітаміну D в продуктах з м'яса птиці [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бурбак, А. М.
Використання вітаміну D в продуктах з м'яса птиці [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Слободянюк, Н.
Вплив технологічних факторів на поживну і біологічну цінність м'яса перепелів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Слободянюк, Н.
Вплив технологічних факторів на поживну і біологічну цінність м'яса перепелів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Наш мастер - класс: фаршируем индейку [Текст]
Фаршированная рождественская индейка
б.р.
ISBN відсутній
Наш мастер - класс: фаршируем индейку [Текст]
Фаршированная рождественская индейка
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Целое и частности [Текст] + [Електронний ресурс]: Учимся разделывать курицу
б.р.
ISBN відсутній
Целое и частности [Текст] + [Електронний ресурс]: Учимся разделывать курицу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Плахотін, В. Я.
Інноваційні технології переробки нестандартного м'яса птиці [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Інноваційні технології переробки нестандартного м'яса птиці [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 р.
ISBN 978-617-613-036-9
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 р.
ISBN 978-617-613-036-9
Книга
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 р.
ISBN 966-87851-5-0
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [Текст]
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 р.
ISBN 966-87851-5-0
Статья
Касаткин, В. С.
Влияние препаратов спирулины на качественные показатели мяса бройлеров
б.р.
ISBN відсутній
Касаткин, В. С.
Влияние препаратов спирулины на качественные показатели мяса бройлеров
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Федянина, Л. Н.
Куриные консервы с БАД обладают лечебно - профилактическими свойствами
б.р.
ISBN відсутній
Федянина, Л. Н.
Куриные консервы с БАД обладают лечебно - профилактическими свойствами
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Митрофанов, Н. С.
Мясо птицы - основа для расширения ассортимента мясных продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Митрофанов, Н. С.
Мясо птицы - основа для расширения ассортимента мясных продуктов
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шугурова, Т. Б.
Переработка птицы : оборудование и технологии + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Шугурова, Т. Б.
Переработка птицы : оборудование и технологии + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Митрофанов, Н. С.
Перспективные направления развития птицеперерабатывающей промышленности
б.р.
ISBN відсутній
Митрофанов, Н. С.
Перспективные направления развития птицеперерабатывающей промышленности
б.р.
ISBN відсутній