Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: продовольчих товарів
Рубрики
--> Товарознавство
----> продовольчих товарів
Печать списка
--> Товарознавство
----> продовольчих товарів
Рубрика
- Название:
- продовольчих товарів
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Дослідження в напрямку розробки конкурентоспроможної солоно-квашеної продукції
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Дослідження в напрямку розробки конкурентоспроможної солоно-квашеної продукції
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Дослідження конкурентоспроможності та якості районованих сортів яблук Полтавської області
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Дослідження конкурентоспроможності та якості районованих сортів яблук Полтавської області
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Конкурентоспроможність кабачків, вирощених в Полтавській області
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Конкурентоспроможність кабачків, вирощених в Полтавській області
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Cанітарно-епідеміологічна експертиза товарів: Опорний конспект лекцій
КНТЕУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Cанітарно-епідеміологічна експертиза товарів: Опорний конспект лекцій
КНТЕУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Anderson, Kenneth N.
The International Dictionary of Food and Nutrition
John Wiley and Sons, Inc., 1993 р.
ISBN 0-471-55957-1
Anderson, Kenneth N.
The International Dictionary of Food and Nutrition
John Wiley and Sons, Inc., 1993 р.
ISBN 0-471-55957-1
Книга
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Мир, 2003 р.
ISBN 5-03-003595-8
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Мир, 2003 р.
ISBN 5-03-003595-8
Книга
Чернявский, М. В.
Анатомо-топографические основы технологии, ветеринарно-санитарной экспертизы и товароведческой оц...: Справочник
Колос, 2002 р.
ISBN 5-10-003698-2
Чернявский, М. В.
Анатомо-топографические основы технологии, ветеринарно-санитарной экспертизы и товароведческой оц...: Справочник
Колос, 2002 р.
ISBN 5-10-003698-2
Книга (аналит. описание)
Мироненко, Ю. С.
Балова оцінка сиру м'якого з білою пліснявою [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мироненко, Ю. С.
Балова оцінка сиру м'якого з білою пліснявою [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Мялковский, О. В.
Барное дело [Текст]: теория и практика приготовления смешанных напитков : учебник
Кондор, 2012 р.
ISBN 978-966-2781-04-5
Мялковский, О. В.
Барное дело [Текст]: теория и практика приготовления смешанных напитков : учебник
Кондор, 2012 р.
ISBN 978-966-2781-04-5
Книга
Мялковский, О. В.
Барное дело [Текст]: теория и практика приготовления смешанных напитков : учебник
Кондор, 2015 р.
ISBN 978-966-2781-04-5
Мялковский, О. В.
Барное дело [Текст]: теория и практика приготовления смешанных напитков : учебник
Кондор, 2015 р.
ISBN 978-966-2781-04-5
Книга
Печенежская, И. А.
Ч.1. : Продовольственные товары: Учеб. пособие
Мини Тайп, 2004 р.
ISBN 5-7509-0035-5
Печенежская, И. А.
Ч.1. : Продовольственные товары: Учеб. пособие
Мини Тайп, 2004 р.
ISBN 5-7509-0035-5
Книга
Безпека харчування [Текст]: сучасні проблеми : посібник-довідник
Книги-XXI, 2005 р.
ISBN 966-86532-5-4
Безпека харчування [Текст]: сучасні проблеми : посібник-довідник
Книги-XXI, 2005 р.
ISBN 966-86532-5-4
Статья
Бек, Шавкат
Лапша на души населения [Электронный ресурс]: Рынок макаронных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Бек, Шавкат
Лапша на души населения [Электронный ресурс]: Рынок макаронных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Юдічева, О. П.
Біофортифіковані томатні та гарбузові овочі. Частина І [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN 978-966-184-238-9
Юдічева, О. П.
Біофортифіковані томатні та гарбузові овочі. Частина І [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN 978-966-184-238-9