лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: ягід

Рубрики
--> Переробка
----> ягід

Рубрика

Название:
 
ягід  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] + [Електрон. ресурс]
Доступно
 10 з 10
Книга
Дубова, Г. Є.
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] + [Електрон. ресурс]: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Теория и практика технологии грузинских типов виноградных вин [Текст]
Немає прим.
Статья
Багатурия, Н. Ш.
Теория и практика технологии грузинских типов виноградных вин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вяленные фрукты и овощи
Доступно
 3 з 3
Книга
Котоусова, А. М.
Вяленные фрукты и овощи
Россельхозиздат, 1984 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Золотые россыпи [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Иоаннесян, И.
Золотые россыпи [Текст] + [Електронний ресурс]: Облепиха
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Довідник по переробці плодів, ягід і винограду
Доступно
 1 з 1
Книга
Рибак, Г. М.
Довідник по переробці плодів, ягід і винограду
Урожай, б.р.
ISBN 5-337-00493-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження флавоноїдів в ягодах чорниці та продуктах її переробки [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Дослідження флавоноїдів в ягодах чорниці та продуктах її переробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Формування гуртового ринку плодовоягідної продукції [Текст]
Немає прим.
Статья
Поплавська, Ж. В.
Формування гуртового ринку плодовоягідної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Заготовка дикорастущих грибов, ягод, орехов и плодов
Доступно
 2 з 2
Книга
Людковский, В. С.
Заготовка дикорастущих грибов, ягод, орехов и плодов
Экономика, 1973 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Заготовки, хранение и переработка дикорастущих ягод и грибов
Доступно
 4 з 4
Книга
Круглякова, Г. В.
Заготовки, хранение и переработка дикорастущих ягод и грибов
Экономика, 1990 р.
ISBN 5-282-00798-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Заморожені плодоовочеві продукти
Доступно
 5 з 5
Книга
Орлова, Н. Я.
Заморожені плодоовочеві продукти: Проблеми формування асортименту та якості: Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 р.
ISBN 966-629-172-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Использование отходов сокового производства из ягод клюквы [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Юрчишина, Л. М.
Использование отходов сокового производства из ягод клюквы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Исследование потребительских свойств и биологической ценности плодов, ягод и продукции их перераб...
Доступно
 1 з 1
Автореферат/Диссертация
Уланова, И. Г.
Исследование потребительских свойств и биологической ценности плодов, ягод и продукции их перераб...: Автореферат дис.: 05.18.15
Санкт-Петерб. торгово-эконом. ин-т, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Комплексна переробка ягід порічок [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Комплексна переробка ягід порічок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Сімахіна, Г. О.
Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Механізація збирання і товарної обробки плодів та ягід
Доступно
 3 з 3
Книга

Механізація збирання і товарної обробки плодів та ягід
Урожай, 1976 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Отримання з аронії чорноплідної соку підвищеної біологічної цінності
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Отримання з аронії чорноплідної соку підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст]
Доступно
 5 з 5
Автореферат/Диссертация
Хомич, Г. П.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст]: автореф. дис ... д-ра техн. наук: 05.18.13
2012 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст]
Доступно
 1 з 1
Диссертация
Хомич, Г. П.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст]: дис. ... докт. техн. наук : 05.18.13
2012 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Особливості створення комбінованих заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Сімахіна, Г. О.
Особливості створення комбінованих заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів з плодово-ягідної сировини гарантованої якості ...
Немає прим.
Статья

Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів з плодово-ягідної сировини гарантованої якості ...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Характеристика ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодів і ...
Немає прим.
Статья
Сімахіна, Г. О.
Характеристика ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодів і ...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст]
Немає прим.
Статья

Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження впливу рослинних порошків на вуглеводно-амілазний комплекс пшеничного борошна [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Полякова, А. В.
Дослідження впливу рослинних порошків на вуглеводно-амілазний комплекс пшеничного борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування технологічних режимів процесу накопичення розчинних пектинових речовин у пюре дикор...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Никифоров, Р. П.
Обгрунтування технологічних режимів процесу накопичення розчинних пектинових речовин у пюре дикор...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Удосконалення технології отримання соку з шовковиці чорної [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології отримання соку з шовковиці чорної [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.80)