Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Ферменти
Рубрики
--> Ферменти
Печать списка
--> Ферменти
Рубрика
- Название:
- Ферменти
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Розанцев, Э. Г.
Биохимия мяса и мясных продуктов (общая часть) [Текст]
ДеЛи принт, 2006 р.
ISBN 5-94343-115-2
Розанцев, Э. Г.
Биохимия мяса и мясных продуктов (общая часть) [Текст]
ДеЛи принт, 2006 р.
ISBN 5-94343-115-2
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Використання ферментів у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Використання ферментів у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Шешеня, С. К.
Біохімія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Шешеня, С. К.
Біохімія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Кучеренко, М. Є.
Біохімія програмований контроль із застосуванням ЕОМ.: Навч. посібник.
Либідь, 1993 р.
ISBN 5-325-00141-8
Кучеренко, М. Є.
Біохімія програмований контроль із застосуванням ЕОМ.: Навч. посібник.
Либідь, 1993 р.
ISBN 5-325-00141-8
Книга
Боярська, З. О.
Біохімія та фізіологія харчування: Метод. посібник
РВВ ПКI, 2000 р.
ISBN відсутній
Боярська, З. О.
Біохімія та фізіологія харчування: Метод. посібник
РВВ ПКI, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга
Боярська, З. О.
Біохімія та фізіологія харчування: Опорний конспект лекцій
РВВ ПКI, 2002 р.
ISBN відсутній
Боярська, З. О.
Біохімія та фізіологія харчування: Опорний конспект лекцій
РВВ ПКI, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Позняковский, В. М.
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник
Сиб. унив. изд-во, 2002 р.
ISBN 5-940870-34-1
Позняковский, В. М.
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник
Сиб. унив. изд-во, 2002 р.
ISBN 5-940870-34-1
Статья
Дробот, В. I.
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дробот, В. I.
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній