лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: Ферменти

Рубрики
--> Ферменти

Рубрика

Название:
 
Ферменти  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Биологическая химия
Доступно
 141 з 141
Книга

Биологическая химия: Учеб. пос.
Прапор, 1999 р.
ISBN 5-7766-0726-4


Заказать Заказать

На полку На полку

Биологическая химия [Текст]
Доступно
 20 з 20
Книга

Биологическая химия [Текст]: учеб. пособие
Серія: Высшее профессиональное образование
Академия, 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Биохимия
Доступно
 10 з 10
Книга
Проскурина, И. К.
Биохимия: Учеб. пособие
Изд-во ВЛАДОС-ПРЕСС, 2004 р.
ISBN 5-305-00020-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Биохимия зерна и хлебопродуктов
Доступно
 2 з 2
Книга
Казаков, Е. Д.
Биохимия зерна и хлебопродуктов: Учеб. пособие
ГИОРД, 2005 р.
ISBN 5-901065-82-4


Заказать Заказать

На полку На полку

Биохимия мяса и мясных продуктов (общая часть) [Текст]
Доступно
 14 з 14
Книга
Розанцев, Э. Г.
Биохимия мяса и мясных продуктов (общая часть) [Текст]
ДеЛи принт, 2006 р.
ISBN 5-94343-115-2


Заказать Заказать

На полку На полку

Біологічна хімія [Текст]
Доступно
 39 з 39
Книга
Губський, Ю. I.
Біологічна хімія [Текст]: підручник
Нова книга, 2007 р.
ISBN відсутній
 5 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Біологічна хімія [Текст]
Доступно
 99 з 99
Книга

Біологічна хімія [Текст]: підручник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN 966-680-457-3
 1 (1)

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Біологічна хімія [Текст]
Доступно
 40 з 40
Книга

Біологічна хімія [Текст]: підручник
Університетська книга, 2011 р.
ISBN 966-680-457-3

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання ферментів у харчовій промисловості [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Використання ферментів у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Ферменти. Структура, властивості [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Губський, Ю. I.
Ферменти. Структура, властивості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біохімія
Доступно
 1 з 1
Книга
Копильчук, Г. П.
Біохімія: Навч. посібник
Рута, 2004 р.
ISBN 966-568-697-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Біохімія
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Шешеня, С. К.
Біохімія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Біохімія
Доступно
 5 з 5
Книга

Біохімія: Опорний конспект лекцій
ЦПНМВ КНТЕУ, 2006 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Біохімія програмований контроль із застосуванням ЕОМ.
Доступно
 2 з 2
Книга
Кучеренко, М. Є.
Біохімія програмований контроль із застосуванням ЕОМ.: Навч. посібник.
Либідь, 1993 р.
ISBN 5-325-00141-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Біохімія та фізіологія харчування
Доступно
 2 з 2
Книга
Боярська, З. О.
Біохімія та фізіологія харчування: Метод. посібник
РВВ ПКI, 2000 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Біохімія та фізіологія харчування
Доступно
 5 з 5
Книга
Боярська, З. О.
Біохімія та фізіологія харчування: Опорний конспект лекцій
РВВ ПКI, 2002 р.
ISBN відсутній
 5 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст]
Немає прим.
Статья
Прибильський, В. Л.
Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової [Текст]
Немає прим.
Статья
Палвашова, Г. І.
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пе...
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пе...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Биологически активные вещества растительного происхождения. Катехины: пищевые источники, биодосту...
Немає прим.
Статья
Тутельян, В. А.
Биологически активные вещества растительного происхождения. Катехины: пищевые источники, биодосту...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Экспресс-метод определения активности &-амилазы в специализированных пищевых продуктах и биологич...
Немає прим.
Статья
Вировец, О. А.
Экспресс-метод определения активности &-амилазы в специализированных пищевых продуктах и биологич...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив гідролітичних ферментних препаратів на харчову цінність соків із аронії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов
Доступно
 2 з 2
Книга
Позняковский, В. М.
Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник
Сиб. унив. изд-во, 2002 р.
ISBN 5-940870-34-1

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Гістондеацетилази рослин, їх класифікація та пошук інгібіторів [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Стихиляс, М. М.
Гістондеацетилази рослин, їх класифікація та пошук інгібіторів [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового ...
Немає прим.
Статья
Медвідь, І. М.
Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)