Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: тваринництва
Рубрики
--> Продукт
----> тваринництва
Печать списка
--> Продукт
----> тваринництва
Рубрика
- Название:
- тваринництва
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Мир, 2003 р.
ISBN 5-03-003595-8
Аналитические методы описания технологических процессов мясной промышленности: Монография
Мир, 2003 р.
ISBN 5-03-003595-8
Книга
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6
Книга
Бірта, Г. О.
Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Бірта, Г. О.
Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Статья
Устинова, А. В.
Перспективные технологии продуктов детского питания на мясной основе + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Устинова, А. В.
Перспективные технологии продуктов детского питания на мясной основе + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Гігієна та біоферментація побічних продуктів тваринництва [Текст]: монографія
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-611-01-0848-5
Гігієна та біоферментація побічних продуктів тваринництва [Текст]: монографія
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-611-01-0848-5
Книга
Поліщук, В. М.
Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [Текст]: Навч. посіб. з дисципліни "Гігієна та особливості транспортування тварин і продукції тваринництва" для студентів внз із...
Центр учб. л-ри, 2018 р.
ISBN 978-611-01-1100-3
Поліщук, В. М.
Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [Текст]: Навч. посіб. з дисципліни "Гігієна та особливості транспортування тварин і продукції тваринництва" для студентів внз із...
Центр учб. л-ри, 2018 р.
ISBN 978-611-01-1100-3
Книга
Експертиза продовольчих товарів [Текст]: кредитно-модульний курс : навч. посібник
Ліра-К, 2014 р.
ISBN 978-966-2609-70-7
Експертиза продовольчих товарів [Текст]: кредитно-модульний курс : навч. посібник
Ліра-К, 2014 р.
ISBN 978-966-2609-70-7
Автореферат/Диссертация
Лісевич, Н. А.
Інноваційно-інвестиційний розвиток виробництва продукції тваринництва агропромисловими підприємст...: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04
2019 р.
ISBN відсутній
Лісевич, Н. А.
Інноваційно-інвестиційний розвиток виробництва продукції тваринництва агропромисловими підприємст...: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04
2019 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Лісевич, Н. А.
Інноваційно-інвестиційний розвиток виробництва продукції тваринництва агропромисловими підприємст...: автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04
2019 р.
ISBN відсутній
Лісевич, Н. А.
Інноваційно-інвестиційний розвиток виробництва продукції тваринництва агропромисловими підприємст...: автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04
2019 р.
ISBN відсутній
Книга
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN відсутній
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Климанов, В. П.
Механизация обработки продукции животноводства на заготовительных предприятиях
Агропромиздат, 1975 р.
ISBN відсутній
Климанов, В. П.
Механизация обработки продукции животноводства на заготовительных предприятиях
Агропромиздат, 1975 р.
ISBN відсутній
Статья
Бубеев, А.Т.
Биотехнологический способ предварительной обработки крови + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Бубеев, А.Т.
Биотехнологический способ предварительной обработки крови + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Улицкий, З. З.
Пищевая ценность мяса диких животных, его обработка и использование + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Улицкий, З. З.
Пищевая ценность мяса диких животных, его обработка и использование + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Гордынец, С. А.
Использование мяса телят для производства продуктов детского питания
б.р.
ISBN відсутній
Гордынец, С. А.
Использование мяса телят для производства продуктов детского питания
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дерев'янко, Т. О.
Стратегія диверсифікованого виробництва продукції тваринництва [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дерев'янко, Т. О.
Стратегія диверсифікованого виробництва продукції тваринництва [Текст]
б.р.
ISBN відсутній