Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: продукції
Рубрики
--> Переробка
----> продукції
Печать списка
--> Переробка
----> продукції
Рубрика
- Название:
- продукції
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Головченко, Т. М.
Концептуальні основи розвитку малих вовнопереробних підприємств [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Головченко, Т. М.
Концептуальні основи розвитку малих вовнопереробних підприємств [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Кислухина, О.
Биотехнологические основы переработки растительного сырья
Технология, 1997 р.
ISBN 9986-13-488-9
Кислухина, О.
Биотехнологические основы переработки растительного сырья
Технология, 1997 р.
ISBN 9986-13-488-9
Книга
Камовников, Б. П.
Вакуум-сублимационная сушка пищевых продуктов: Основы теории, расчет и оптимизация
Агропромиздат, 1985 р.
ISBN відсутній
Камовников, Б. П.
Вакуум-сублимационная сушка пищевых продуктов: Основы теории, расчет и оптимизация
Агропромиздат, 1985 р.
ISBN відсутній
Книга
Ветеринарно-санітарна експертиза сировини та продуктів тваринного походження: Навч. посібник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 2000 р.
ISBN 5-7763-2344-4
Ветеринарно-санітарна експертиза сировини та продуктів тваринного походження: Навч. посібник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 2000 р.
ISBN 5-7763-2344-4
Статья
Файвишевский, М. Л.
Нетрадиционные технологии переработки и использования пищевой крови убойных животных
б.р.
ISBN відсутній
Файвишевский, М. Л.
Нетрадиционные технологии переработки и использования пищевой крови убойных животных
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Топіха, І. Н.
Стан та розвиток переробної галузі Миколаївської області [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Топіха, І. Н.
Стан та розвиток переробної галузі Миколаївської області [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Заготовки, первичная обработка и хранение животного сырья
Агропромиздат, 1982 р.
ISBN відсутній
Заготовки, первичная обработка и хранение животного сырья
Агропромиздат, 1982 р.
ISBN відсутній
Видеозапись
Єрмоленко, М.
Знак якості. Кальмари (солоно-сушені): видеофильм
ПУЕТ, 2009 р.
ISBN відсутній
Єрмоленко, М.
Знак якості. Кальмари (солоно-сушені): видеофильм
ПУЕТ, 2009 р.
ISBN відсутній
Видеозапись
Хосс, Г.
Как это работает? Утилизация металла [Видеозапись]: док. фильм
2009 р.
ISBN відсутній
Хосс, Г.
Как это работает? Утилизация металла [Видеозапись]: док. фильм
2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Березін, О. В.
Матеріально-технічна база заготівельно-переробного комплексу: Підручник
Вища шк., 1992 р.
ISBN 5-11-003689-6
Березін, О. В.
Матеріально-технічна база заготівельно-переробного комплексу: Підручник
Вища шк., 1992 р.
ISBN 5-11-003689-6
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Мідії - сировина для виробництва продукції підвищеної харчової цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Мідії - сировина для виробництва продукції підвищеної харчової цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Бубеев, А.Т.
Биотехнологический способ предварительной обработки крови + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Бубеев, А.Т.
Биотехнологический способ предварительной обработки крови + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Гарипов, Ф. Г.
Организационно-экономические факторы развития закупочно-перерабатывающей и сбытовой деятельности ...
Моск. ун-т потреб. кооперации, 2000 р.
ISBN відсутній
Гарипов, Ф. Г.
Организационно-экономические факторы развития закупочно-перерабатывающей и сбытовой деятельности ...
Моск. ун-т потреб. кооперации, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга
Емельянова, Ф. Н.
Организация переработки сельскохозяйственной продукции: Учеб. пособие
Ассоциация авторов и издателей "Тандем", Изд-во ЭКМОС, 2000 р.
ISBN 5-88124-067-7
Емельянова, Ф. Н.
Организация переработки сельскохозяйственной продукции: Учеб. пособие
Ассоциация авторов и издателей "Тандем", Изд-во ЭКМОС, 2000 р.
ISBN 5-88124-067-7
Книга
Бичков, Я. М.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] + [Еле...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN 978-966-7971-59-5
Бичков, Я. М.
Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом [Текст] + [Еле...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN 978-966-7971-59-5
Книга
Неверова, О. А.
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
ISBN 5-379-00089-4
Неверова, О. А.
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
Серія: Питание
Сиб. унив. изд-во, 2007 р.ISBN 5-379-00089-4
Книга
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
ИНФРА-М, 2016 р.
ISBN 978-5-16-005309-7
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
ИНФРА-М, 2016 р.
ISBN 978-5-16-005309-7
Книга (аналит. описание)
Порядок сертификации плодов, овощей и продуктов их переработки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Порядок сертификации плодов, овощей и продуктов их переработки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Проблеми техніки і технології харчових виробництв: Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р.
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN 966-7971-11-2
Проблеми техніки і технології харчових виробництв: Матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8-9 квітня 2004 р.
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN 966-7971-11-2