Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: хлібобулочні
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> хлібобулочні
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> хлібобулочні
Рубрика
- Название:
- хлібобулочні
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Shulga, O.
Antimicrobial biodegradable packaging of sliced bakery for restaurants [Text]
Антимікробне біодеградабельне пакування нарізних хлібобулочних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Shulga, O.
Antimicrobial biodegradable packaging of sliced bakery for restaurants [Text]
Антимікробне біодеградабельне пакування нарізних хлібобулочних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Лихолоб, Н.
Черствый бизнес: Основные тенденции развития рынка хлебобулочных изделий в 2005 г.
б.р.
ISBN відсутній
Лихолоб, Н.
Черствый бизнес: Основные тенденции развития рынка хлебобулочных изделий в 2005 г.
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Редюк, А.
Особый подход [Текст]: для открытия пиццерии необходимо инвестировать $900-1000 за 1 кв. м.
б.р.
ISBN відсутній
Редюк, А.
Особый подход [Текст]: для открытия пиццерии необходимо инвестировать $900-1000 за 1 кв. м.
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Давыдова, Р.
Актуальные тренды здорового питания для хлебобулочных изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Давыдова, Р.
Актуальные тренды здорового питания для хлебобулочных изделий [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Гук, П.
Анализ рынка хлебобулочных изделий Украины по итогам 2014 года [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гук, П.
Анализ рынка хлебобулочных изделий Украины по итогам 2014 года [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шматченко, И.
Ароматизаторы хлебобулочных изделий ─ эссенции, пряности и приправы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шматченко, И.
Ароматизаторы хлебобулочных изделий ─ эссенции, пряности и приправы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Пащенко, Л. П.
Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Колос, 2002 р.
ISBN відсутній
Пащенко, Л. П.
Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий + [Електрон. ресурс]: Учеб. пособие
Колос, 2002 р.
ISBN відсутній
Статья
Федотова, С. В.
Особенности технологии производства и учета затрат в хлебопечении [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Федотова, С. В.
Особенности технологии производства и учета затрат в хлебопечении [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Троицкая, Е. Я.
Креативные технологии производства хлебобулочных и мучных кулинарных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Троицкая, Е. Я.
Креативные технологии производства хлебобулочных и мучных кулинарных изделий
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Никифоров, Р. П.
Використання побічного продукту переробки соняшника для збагачення хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Никифоров, Р. П.
Використання побічного продукту переробки соняшника для збагачення хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дубова, Г. Є.
Виробництво хлібобулочних виробів із використанням добавок концерну IREKS
б.р.
ISBN відсутній
Дубова, Г. Є.
Виробництво хлібобулочних виробів із використанням добавок концерну IREKS
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Топольник, В. Г.
Комплексна оцінка якості виробів із дріжджового тіста + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Топольник, В. Г.
Комплексна оцінка якості виробів із дріжджового тіста + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Калашников, В. М.
Класифікація видів та форм роздрібної торгівлі хлібопродуктами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Калашников, В. М.
Класифікація видів та форм роздрібної торгівлі хлібопродуктами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній