лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: кондитерські борошняні

Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> кондитерські борошняні

Рубрика

Название:
 
кондитерські борошняні  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Сладкое мучное полнит. Бюджеы... [Текст]
Немає прим.
Статья
Лихолоб, С.
Сладкое мучное полнит. Бюджеы... [Текст]: основные тенденции развития рынка мучных кондитерских изделий 2007 г. Промышленный обзор
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Круассан: всегда рентабельная выпечка [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Ромашко, Е.
Круассан: всегда рентабельная выпечка [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Солодовые экстракты : полезные качества вкусной выпечки [Текст]
Немає прим.
Статья
Шипотилова, И.
Солодовые экстракты : полезные качества вкусной выпечки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Холодний раціон [Текст]
Немає прим.
Статья
Коршунова, Г. Ф.
Холодний раціон [Текст]: Особливості технології виробництва замороженого дріжджового тіста і виробів з нього з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Подсели на мучное [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Порецкая, И.
Подсели на мучное [Текст] + [Електронний ресурс]: тенденции рынка мучных кондитерских изделий
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text]
Немає прим.
Статья

The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пахомова, І. В.
Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Стан та тенденції ринку печива в Україні [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Коваль, Х. В.
Стан та тенденції ринку печива в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Анализ рынка мучных кондитерских изделий в Украине [Текст]
Немає прим.
Статья

Анализ рынка мучных кондитерских изделий в Украине [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]
Доступно
 26 з 26
Книга
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Доступно
 2 з 2
Книга
Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб.
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Барна справа [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Шамян, С. М.
Барна справа [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Барна справа [Текст]
Доступно
 17 з 17
Книга
Ростовський, В. С.
Барна справа [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-966-364-878-1

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Барна справа [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 73 з 73
Книга
Ростовський, В. С.
Барна справа [Текст] + [Електронний ресурс]: підручник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Безглютенові борошняні кондитерські вироби [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохович, В. В.
Безглютенові борошняні кондитерські вироби [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Бездріжджове тісто та вироби з нього [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Новікова, О. В.
Бездріжджове тісто та вироби з нього [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Бісквітний напівфабрикат з порошком з кабачків [Текст]
Немає прим.
Статья

Бісквітний напівфабрикат з порошком з кабачків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Борошняні кондитерські вироби: знижуємо собівартість без втрати якості [Текст]
Немає прим.
Статья
Гутник, С.
Борошняні кондитерські вироби: знижуємо собівартість без втрати якості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Браво Chef! Выпечка и десерты
Немає прим.
Видеозапись

Браво Chef! Выпечка и десерты: видеофильм
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим те...
Немає прим.
Статья
Сивній, І.
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим те...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Мирончук, І. С.
Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)