Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: кондитерські борошняні
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> кондитерські борошняні
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> кондитерські борошняні
Рубрика
- Название:
- кондитерські борошняні
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Ромашко, Е.
Круассан: всегда рентабельная выпечка [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Ромашко, Е.
Круассан: всегда рентабельная выпечка [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шипотилова, И.
Солодовые экстракты : полезные качества вкусной выпечки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шипотилова, И.
Солодовые экстракты : полезные качества вкусной выпечки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Kaplina, T. V.
Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном
б.р.
ISBN відсутній
Kaplina, T. V.
Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном
б.р.
ISBN відсутній
Статья
The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text]
б.р.
ISBN відсутній
The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пахомова, І. В.
Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пахомова, І. В.
Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6
Книга
Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб.
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб.
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Книга
Ростовський, В. С.
Барна справа [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-966-364-878-1
Ростовський, В. С.
Барна справа [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-966-364-878-1
Книга
Ростовський, В. С.
Барна справа [Текст] + [Електронний ресурс]: підручник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Ростовський, В. С.
Барна справа [Текст] + [Електронний ресурс]: підручник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохович, В. В.
Безглютенові борошняні кондитерські вироби [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дорохович, В. В.
Безглютенові борошняні кондитерські вироби [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Новікова, О. В.
Бездріжджове тісто та вироби з нього [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Новікова, О. В.
Бездріжджове тісто та вироби з нього [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Гутник, С.
Борошняні кондитерські вироби: знижуємо собівартість без втрати якості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гутник, С.
Борошняні кондитерські вироби: знижуємо собівартість без втрати якості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Мирончук, І. С.
Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мирончук, І. С.
Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній