Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: салат
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> салат
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> салат
Рубрика
- Название:
- салат
Печать списка
Пов'язані описи:
Видеозапись
Lloyd, Simon
Food Factory. Пищевая фабрика. Копченый лосось. Лосось холодного копчения. Йогурт. Равиоли по сиц...: видеофильм
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Lloyd, Simon
Food Factory. Пищевая фабрика. Копченый лосось. Лосось холодного копчения. Йогурт. Равиоли по сиц...: видеофильм
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Статья
Готовые салатные смеси: быстро, красиво и полезно [Текст]
Чистейший образец
б.р.
ISBN відсутній
Готовые салатные смеси: быстро, красиво и полезно [Текст]
Чистейший образец
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Заправки для салатов на основе оливкового масла [Текст]
Выигрышные комбинации
б.р.
ISBN відсутній
Заправки для салатов на основе оливкового масла [Текст]
Выигрышные комбинации
б.р.
ISBN відсутній
Видеозапись
Хосс, Г.
Как это работает? Гидропонный салат [Видеозапись]: салат день за днем
2009 р.
ISBN відсутній
Хосс, Г.
Как это работает? Гидропонный салат [Видеозапись]: салат день за днем
2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Те...: [довідник офіціанта]
Афіша, 2009 р.
ISBN 978-966-325-082-3
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Те...: [довідник офіціанта]
Афіша, 2009 р.
ISBN 978-966-325-082-3
Книга
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування: Ресторанна справа: Довідник офіціанта
Афіша, 2004 р.
ISBN 966-325-020-8
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування: Ресторанна справа: Довідник офіціанта
Афіша, 2004 р.
ISBN 966-325-020-8
Книга
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування: Ресторанна справа: Довідник офіціанта
Афіша, 2005 р.
ISBN 966-325-020-8
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування: Ресторанна справа: Довідник офіціанта
Афіша, 2005 р.
ISBN 966-325-020-8
Статья
Боева, А. Ю.
Расширение ассортимента кулинарных салатов на основе новых ингредиентов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Боева, А. Ю.
Расширение ассортимента кулинарных салатов на основе новых ингредиентов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Колтунов, В. А.
Плодоовочеві товари [Текст]: навч. посібник
ISBN 978-966-629-418-3
Колтунов, В. А.
Плодоовочеві товари [Текст]: навч. посібник
Серія: Товарознавство
КНТЕУ, 2009 р.ISBN 978-966-629-418-3
Книга
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст...: зб. наук. праць
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2009 р.
ISBN відсутній
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст...: зб. наук. праць
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст...: зб. наук. праць
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2009 р.
ISBN відсутній
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст...: зб. наук. праць
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN 966-8251-06-7
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN 966-8251-06-7
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN 966-8251-06-7
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN 966-8251-06-7
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2012 р.
ISBN 966-8251-06-7
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2012 р.
ISBN 966-8251-06-7
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс]: Навч. посібник
Кондор, 2003 р.
ISBN 966-8251-06-7
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс]: Навч. посібник
Кондор, 2003 р.
ISBN 966-8251-06-7
Статья
Шепелев, А.
Товароведение и экспертиза плодоовощных товаров + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Шепелев, А.
Товароведение и экспертиза плодоовощных товаров + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній