Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: консервування
Рубрики
--> Технологія
----> консервування
Печать списка
--> Технологія
----> консервування
Рубрика
- Название:
- консервування
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Rohova, N. V.
Dependence of lactobacilli activity on the concentration of sugar in the substrate [Electronic re...
Залежність активності лактобацил від концентрації цукру в субстраті
б.р.
ISBN відсутній
Rohova, N. V.
Dependence of lactobacilli activity on the concentration of sugar in the substrate [Electronic re...
Залежність активності лактобацил від концентрації цукру в субстраті
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Kushnyrenko, N.
Justification of the innovative method of preliminary processing of fish raw materials [Text]
Обгрунтування інноваційного способу попередньої обробки сировини рибопереробної промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Kushnyrenko, N.
Justification of the innovative method of preliminary processing of fish raw materials [Text]
Обгрунтування інноваційного способу попередньої обробки сировини рибопереробної промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс дисципліни
2007 р.
ISBN відсутній
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс дисципліни
2007 р.
ISBN відсутній
Книга
Дубова, Г. Є.
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] + [Електрон. ресурс]: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній
Дубова, Г. Є.
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] + [Електрон. ресурс]: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Новікова, В. В.
Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використан...: автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.15
2021 р.
ISBN відсутній
Новікова, В. В.
Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використан...: автореф. дис … канд. техн. наук : 05.18.15
2021 р.
ISBN відсутній
Книга
Збірник наукових статей магістрів [Електронний ресурс]: напрям підготовки «Харчова технологія та інженерія»
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Збірник наукових статей магістрів [Електронний ресурс]: напрям підготовки «Харчова технологія та інженерія»
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Книга
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей «Технології в ресторанному господарстві», «Техно...
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей «Технології в ресторанному господарстві», «Техно...
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Холодный, Л. П.
Технология консервированных продуктов из ферментированных томатов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Холодный, Л. П.
Технология консервированных продуктов из ферментированных томатов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Рафеенко, О. В.
Консервируем и вкусно готовим маринованием [Текст]
БАО, б.р.
ISBN 978-966-481-554-0
Рафеенко, О. В.
Консервируем и вкусно готовим маринованием [Текст]
БАО, б.р.
ISBN 978-966-481-554-0
Книга
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальностей 8...
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальностей 8...
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Книга
Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній