лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Книги в рубрике: якості

Рубрики
--> Показник
----> якості

Рубрика

Название:
 
якості  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | вперед >>
Antimicrobial biodegradable packaging of sliced bakery for restaurants [Text]
Нет экз.
Статья
Shulga, O.
Antimicrobial biodegradable packaging of sliced bakery for restaurants [Text]
Антимікробне біодеградабельне пакування нарізних хлібобулочних виробів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Determination of some chemical and quality parameters in turkish Sari Ulak monocultivar extra vir...
Нет экз.
Статья

Determination of some chemical and quality parameters in turkish Sari Ulak monocultivar extra vir...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Determination of some chemical and quality parameters in turkish Sari Ulak monocultivar extra vir...
Нет экз.
Статья

Determination of some chemical and quality parameters in turkish Sari Ulak monocultivar extra vir...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Development of collagen-containing drinks [Text]
Нет экз.
Статья
Verkhivker, Y.
Development of collagen-containing drinks [Text]
Розроблення соковмісних напоїв з колагеном
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Qualimetry of  innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Нет экз.
Статья
Sydorenko, O.
Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Кваліметрія інноваційних продуктів з додаванням креветки Palaemon adspersus
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Quality formation of the unfortified wine materials obtained from black elderberries [Text]
Нет экз.
Статья

Quality formation of the unfortified wine materials obtained from black elderberries [Text]
Формування якості некріплених виноматеріалів з плодів бузини чорної
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Аналітична оцінка якості організаційних комунікацій [Текст] + [Електронний ресурс]
Нет экз.
Статья
Шубін, О. О.
Аналітична оцінка якості організаційних комунікацій [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Вплив якості  життя на відтворювальні процеси населення України [Текст]
Нет экз.
Статья
Михальченко, Г. Г.
Вплив якості життя на відтворювальні процеси населення України [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Концепція продуктивності як інтегрованого показника ефективності + [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Статья
Вітвіцький, В. В.
Концепція продуктивності як інтегрованого показника ефективності + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Механізм забезпечення конкурентоспроможності товару та показники її оцінки [Текст] + [Електрон. р...
Нет экз.
Статья
Марцин, В. С.
Механізм забезпечення конкурентоспроможності товару та показники її оцінки [Текст] + [Електрон. р...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Показатели и меры оценки качества информационных систем предприятия [Текст]
Нет экз.
Статья
Пушкарь, А. И.
Показатели и меры оценки качества информационных систем предприятия [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Сучасна теорія економічного нормування як основа управління в економіці [Текст]
Нет экз.
Статья
Євтух, О. Т.
Сучасна теорія економічного нормування як основа управління в економіці [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення фізико-хімічних  показників якості оливок маринованих  [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Копанцева, Л. М.
Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Доступно
 2 из 2
Книга
Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб.
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 г.
ISBN 966-8347-48-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження  та ...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Євлаш, В. В.
Вдосконалення методики визначення антиоксидантної активності продуктів рослинного походження та ...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вибір показників якості й використання різних методів кількісного оцінювання рівня якості [Текст]
Нет экз.
Статья

Вибір показників якості й використання різних методів кількісного оцінювання рівня якості [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення показників якості та безпеки масла солодковершкового різних торговельних марок [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Бородай, А. Б.
Визначення показників якості та безпеки масла солодковершкового різних торговельних марок [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення узагальненого показника органолептичних властивостей перцю солодкого біофортифікованог...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Юдічева, О. П.
Визначення узагальненого показника органолептичних властивостей перцю солодкого біофортифікованог...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст]     Визначення фізико-хімічних пока...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Федірко, О. В.
Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст] Визначення фізико-хімічних пока...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Копанцева, Л. М.
Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Чопик, К. В.
Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними  показниками [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Маляренко, Ю. В.
Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показниками [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення якості майонезу за деякими фізико-хімічними показниками [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Момот, Ю. В.
Визначення якості майонезу за деякими фізико-хімічними показниками [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення якості мінеральних та питних вод за показником вмісту фторид-йонів [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)

Визначення якості мінеральних та питних вод за показником вмісту фторид-йонів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Розробка номенклатури показників та характеристик ужиткових властивостей камвольних тканин [Текст...
Нет экз.
Статья
Осипенко, Н. I.
Розробка номенклатури показників та характеристик ужиткових властивостей камвольних тканин [Текст...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2022 (IP=3.238.204.167)