лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: якості

Рубрики
--> Показник
----> якості

Рубрика

Название:
 
якості  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | вперед >>
Antimicrobial biodegradable packaging of sliced bakery for restaurants [Text]
Немає прим.
Статья
Shulga, O.
Antimicrobial biodegradable packaging of sliced bakery for restaurants [Text]
Антимікробне біодеградабельне пакування нарізних хлібобулочних виробів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Determination of some chemical and quality parameters in turkish Sari Ulak monocultivar extra vir...
Немає прим.
Статья

Determination of some chemical and quality parameters in turkish Sari Ulak monocultivar extra vir...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Determination of some chemical and quality parameters in turkish Sari Ulak monocultivar extra vir...
Немає прим.
Статья

Determination of some chemical and quality parameters in turkish Sari Ulak monocultivar extra vir...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Development of collagen-containing drinks [Text]
Немає прим.
Статья
Verkhivker, Y.
Development of collagen-containing drinks [Text]
Розроблення соковмісних напоїв з колагеном
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Quality formation of the unfortified wine materials obtained from black elderberries [Text]
Немає прим.
Статья

Quality formation of the unfortified wine materials obtained from black elderberries [Text]
Формування якості некріплених виноматеріалів з плодів бузини чорної
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Аналітична оцінка якості організаційних комунікацій [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Шубін, О. О.
Аналітична оцінка якості організаційних комунікацій [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив якості  життя на відтворювальні процеси населення України [Текст]
Немає прим.
Статья
Михальченко, Г. Г.
Вплив якості життя на відтворювальні процеси населення України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Концепція продуктивності як інтегрованого показника ефективності + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Вітвіцький, В. В.
Концепція продуктивності як інтегрованого показника ефективності + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Механізм забезпечення конкурентоспроможності товару та показники її оцінки [Текст] + [Електрон. р...
Немає прим.
Статья
Марцин, В. С.
Механізм забезпечення конкурентоспроможності товару та показники її оцінки [Текст] + [Електрон. р...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Показатели и меры оценки качества информационных систем предприятия [Текст]
Немає прим.
Статья
Пушкарь, А. И.
Показатели и меры оценки качества информационных систем предприятия [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Сучасна теорія економічного нормування як основа управління в економіці [Текст]
Немає прим.
Статья
Євтух, О. Т.
Сучасна теорія економічного нормування як основа управління в економіці [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Федірко, О. В.
Визначення фізико-хімічних показників плавлених сирів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Копанцева, Л. М.
Визначення фізико-хімічних показників якості оливок маринованих [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показниками [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Маляренко, Ю. В.
Визначення якості апельсинових соків за фізико-хімічними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Експертні дослідження якості консервів "шпроти в олії" за органолептичними показниками [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Стрілецька, Л. М.
Експертні дослідження якості консервів "шпроти в олії" за органолептичними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електрон...
Немає прим.
Статья
Офіленко, Н. О.
Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електрон...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Доступно
 2 з 2
Книга
Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб.
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Вибір показників якості й використання різних методів кількісного оцінювання рівня якості [Текст]
Немає прим.
Статья

Вибір показників якості й використання різних методів кількісного оцінювання рівня якості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення показників якості та безпеки масла солодковершкового різних торговельних марок [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Бородай, А. Б.
Визначення показників якості та безпеки масла солодковершкового різних торговельних марок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення узагальненого показника органолептичних властивостей перцю солодкого біофортифікованог...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Юдічева, О. П.
Визначення узагальненого показника органолептичних властивостей перцю солодкого біофортифікованог...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Копанцева, Л. М.
Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Чопик, К. В.
Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення якості майонезу за деякими фізико-хімічними показниками [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Момот, Ю. В.
Визначення якості майонезу за деякими фізико-хімічними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення якості мінеральних та питних вод за показником вмісту фторид-йонів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Визначення якості мінеральних та питних вод за показником вмісту фторид-йонів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка номенклатури показників та характеристик ужиткових властивостей камвольних тканин [Текст...
Немає прим.
Статья
Осипенко, Н. I.
Розробка номенклатури показників та характеристик ужиткових властивостей камвольних тканин [Текст...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)