Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: харчова
Рубрики
--> Цінність
----> харчова
Печать списка
--> Цінність
----> харчова
Рубрика
- Название:
- харчова
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Zenkova, M.
Bioactivated buckwheat in terms of its nutritional value [Text]
Біоактивована гречка з точки зору її поживної цінності
б.р.
ISBN відсутній
Zenkova, M.
Bioactivated buckwheat in terms of its nutritional value [Text]
Біоактивована гречка з точки зору її поживної цінності
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Development of New Types of Meat and Fish Semi-Finished Products of Herodietic Nutrition [Electro...
Розробка нових видів м’ясо-рибних напівфабрикатів геродієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
Development of New Types of Meat and Fish Semi-Finished Products of Herodietic Nutrition [Electro...
Розробка нових видів м’ясо-рибних напівфабрикатів геродієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Заморская, И.
Витаминное пюре [Текст]: Способы повышения витаминной ценности замороженных пюре
б.р.
ISBN відсутній
Заморская, И.
Витаминное пюре [Текст]: Способы повышения витаминной ценности замороженных пюре
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Kaplina, T. V.
Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном
б.р.
ISBN відсутній
Kaplina, T. V.
Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Штонда, О. А.
Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Штонда, О. А.
Аспекти використання продукції страусівництва та її харчова цінність [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павленко, І. Г.
Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павленко, І. Г.
Використання плодів фізалісу у виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шеманська, Є. І.
Склад і біологічна цінність олій холодного пресування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шеманська, Є. І.
Склад і біологічна цінність олій холодного пресування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній