лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: раціональне

Рубрики
--> Харчування
----> раціональне

Рубрика

Название:
 
раціональне  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Development of the newest healthy food products using green algae [Electronic resource]
Немає прим.
Статья
Peshuk, L. V.
Development of the newest healthy food products using green algae [Electronic resource]
Розробка новітніх продуктів здорового харчування з використанням зелених водоростей
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве  мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Мацак, В.
Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Рыбный рацион [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Сидоренко, Е.
Рыбный рацион [Текст] + [Електронний ресурс]: Проблемы и перспективы разработки функциональных рыбных продуктов
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Фиточайная церемония [Текст]
Немає прим.
Статья
Кундиус, Д.
Фиточайная церемония [Текст]: Тенденции и перспективы развития отечественного рынка фиточаев
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Бомба, М. Я.
Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Управління продовольчою безпекою: визначення потреби жителів країни у жирах [Текст]
Немає прим.
Статья
Бужин, О. А.
Управління продовольчою безпекою: визначення потреби жителів країни у жирах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електрон...
Немає прим.
Статья
Офіленко, Н. О.
Аналіз показників якості нових видів халви з використанням дескриптивного методу оцінки [Електрон...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Безопасность пищевой продукции [Текст]
Доступно
 7 з 7
Книга
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции [Текст]: учебник
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Безпека життєдіяльності
Доступно
 43 з 43
Книга
Яремко, З. М.
Безпека життєдіяльності: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-043-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Йод у житті людини [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Сопронюк, М. Т.
Йод у житті людини [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Природні вітаміни лютого [Текст]
Немає прим.
Статья
Усик, С.
Природні вітаміни лютого [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Які продукти корисно їсти навесні? [Текст]
Немає прим.
Статья
Усик, С.
Які продукти корисно їсти навесні? [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Принципи збалансованого харчування дітей [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Принципи збалансованого харчування дітей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Кушать нужно вкусно, или Гимн чугунной сковородке [Текст]
Немає прим.
Статья
Джонсон, Эрик
Кушать нужно вкусно, или Гимн чугунной сковородке [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біохімія харчування людини. Вітаміни як компоненти харчування [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Губський, Ю. I.
Біохімія харчування людини. Вітаміни як компоненти харчування [Текст]: Хвороби вітамінної недостатності. Аскорбінова кислота та біофлавоноїди. Жиророзчинні вітаміни. Біоантиоксиданти
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Валеологія [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Грибан, В. Г.
Валеологія [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-089-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Валеологія [Текст]
Доступно
 3 з 3
Книга
Грибан, В. Г.
Валеологія [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-604-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Вегетарианские блюда
Доступно
 7 з 7
Книга
Михайлов, В. С.
Вегетарианские блюда
Экономика, 1979 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Приоритетные направления повышения конкурентоспособности перерабатывающих предприятий АПК [Текст]...
Немає прим.
Статья
Богомолова, И. П.
Приоритетные направления повышения конкурентоспособности перерабатывающих предприятий АПК [Текст]...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Экономические причины использования биотехнологий для обеспечения сбалансированного питания в XXІ...
Немає прим.
Статья
Матвеев, М. В.
Экономические причины использования биотехнологий для обеспечения сбалансированного питания в XXІ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання морських водоростей як необхідного компонента харчування населення
Немає прим.
Статья
Корзун, В.
Використання морських водоростей як необхідного компонента харчування населення
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Влияние гидроколлоидов на физико-химические свойства мучных кондитерских изделий "Чак-чак" и фрит...
Немає прим.
Статья

Влияние гидроколлоидов на физико-химические свойства мучных кондитерских изделий "Чак-чак" и фрит...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Антиоксидантные эффекты молочнокислых бактерий - пробиотиков и йогуртных заквасок [Текст] + [Елек...
Немає прим.
Статья
Ускова, М. А.
Антиоксидантные эффекты молочнокислых бактерий - пробиотиков и йогуртных заквасок [Текст] + [Елек...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Биологически активные вещества чеснока и использование их в питании человека
Немає прим.
Статья
Риженков, В.
Биологически активные вещества чеснока и использование их в питании человека
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Биологически активные добавки как дополнительный источник витаминов в питании здорового и больног...
Немає прим.
Статья
Спиричев, В. Б.
Биологически активные добавки как дополнительный источник витаминов в питании здорового и больног...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.87)