Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: раціональне
Рубрики
--> Харчування
----> раціональне
Печать списка
--> Харчування
----> раціональне
Рубрика
- Название:
- раціональне
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Peshuk, L. V.
Development of the newest healthy food products using green algae [Electronic resource]
Розробка новітніх продуктів здорового харчування з використанням зелених водоростей
б.р.
ISBN відсутній
Peshuk, L. V.
Development of the newest healthy food products using green algae [Electronic resource]
Розробка новітніх продуктів здорового харчування з використанням зелених водоростей
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Мацак, В.
Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Мацак, В.
Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кундиус, Д.
Фиточайная церемония [Текст]: Тенденции и перспективы развития отечественного рынка фиточаев
б.р.
ISBN відсутній
Кундиус, Д.
Фиточайная церемония [Текст]: Тенденции и перспективы развития отечественного рынка фиточаев
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Бомба, М. Я.
Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бомба, М. Я.
Адаптація українських національних страв до сучасних вимог харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Бужин, О. А.
Управління продовольчою безпекою: визначення потреби жителів країни у жирах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бужин, О. А.
Управління продовольчою безпекою: визначення потреби жителів країни у жирах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции [Текст]: учебник
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции [Текст]: учебник
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга
Яремко, З. М.
Безпека життєдіяльності: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-043-X
Яремко, З. М.
Безпека життєдіяльності: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-043-X
Статья
Корзун, В.
Використання морських водоростей як необхідного компонента харчування населення
б.р.
ISBN відсутній
Корзун, В.
Використання морських водоростей як необхідного компонента харчування населення
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Влияние гидроколлоидов на физико-химические свойства мучных кондитерских изделий "Чак-чак" и фрит...
б.р.
ISBN відсутній
Влияние гидроколлоидов на физико-химические свойства мучных кондитерских изделий "Чак-чак" и фрит...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Риженков, В.
Биологически активные вещества чеснока и использование их в питании человека
б.р.
ISBN відсутній
Риженков, В.
Биологически активные вещества чеснока и использование их в питании человека
б.р.
ISBN відсутній