лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: функціональні

Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> функціональні

Рубрика

Название:
 
функціональні  
См. также:
Харчування лiкувальне  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
"Кіборги" з донецького аеропорту назвали наш академічний борщ найсмачнішим [Текст]
Немає прим.
Статья
Петрова, Ж.
"Кіборги" з донецького аеропорту назвали наш академічний борщ найсмачнішим [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Consideration of consumer priorities at expenditure of domestic enterprises on external food mark...
Немає прим.
Статья
Strashynska, L.
Consideration of consumer priorities at expenditure of domestic enterprises on external food mark...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Выделиться из толпы
Немає прим.
Статья

Выделиться из толпы: Мировой рынок обогащенных и функциональных напитков и продуктов питания
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Создание качественно новых специальных продуктов + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Украинец, А. И.
Создание качественно новых специальных продуктов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве  мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Мацак, В.
Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Карамель с йодом - не просто вкусно! [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья

Карамель с йодом - не просто вкусно! [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Рыбный рацион [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Сидоренко, Е.
Рыбный рацион [Текст] + [Електронний ресурс]: Проблемы и перспективы разработки функциональных рыбных продуктов
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Рынок функциональных напитков [Текст] + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья

Рынок функциональных напитков [Текст] + [Електрон. ресурс]: современное состояние, перспективы и тенденции развития
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Фиточайная церемония [Текст]
Немає прим.
Статья
Кундиус, Д.
Фиточайная церемония [Текст]: Тенденции и перспективы развития отечественного рынка фиточаев
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
Немає прим.
Статья

Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Study of the biotechnological potential of selected lactic acid bacteria cultures [Text]
Немає прим.
Статья
Kigel, N.
Study of the biotechnological potential of selected lactic acid bacteria cultures [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Немає прим.
Статья

The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Потенціал уронідних гідроколоїдів для формування сенсорних характеристик оздоровчих продуктів із гідробіонтів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Vegetarianity as a vector for the development of the wellness–industry [Electronic resource]
Немає прим.
Статья

Vegetarianity as a vector for the development of the wellness–industry [Electronic resource]
Вегетаріанство як вектор розвитку wellness–індустрії
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформацій у системі цінностей й...
Немає прим.
Статья
Галушко, О. С.
Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформацій у системі цінностей й...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Безопасность пищевой продукции [Текст]
Доступно
 7 з 7
Книга
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции [Текст]: учебник
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Новое решение для функциональных продуктов питания с омега-3 жирными кислотами и фитостеринами [Т...
Немає прим.
Статья

Новое решение для функциональных продуктов питания с омега-3 жирными кислотами и фитостеринами [Т...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Білково-гречаний хліб [Текст]
Немає прим.
Статья
Семенова, А.
Білково-гречаний хліб [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення [Текст]
Немає прим.
Статья

Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вивчення реологічних властивостей зернового тіста з додаванням гідролізату з молюсків в процесі з...
Немає прим.
Статья
Дейниченко, Г.
Вивчення реологічних властивостей зернового тіста з додаванням гідролізату з молюсків в процесі з...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання морквяних порошків для збагачення молока мінеральними елементами [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Самілик, М. М.
Використання морквяних порошків для збагачення молока мінеральними елементами [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання нетрадиційної сировини для отримання функціональних напоїв [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Використання нетрадиційної сировини для отримання функціональних напоїв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Медико-біологічні дослідження нових видів продуктів на основі топінамбура й амаранта [Текст]
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Медико-біологічні дослідження нових видів продуктів на основі топінамбура й амаранта [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Молочно-рослинні фарші функціонального призначення [Текст]
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Молочно-рослинні фарші функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Биологически активные вещества чеснока и использование их в питании человека
Немає прим.
Статья
Риженков, В.
Биологически активные вещества чеснока и использование их в питании человека
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Клиническая эффективность использования джема из морской капусты, обогащенного селеном [Текст]
Немає прим.
Статья

Клиническая эффективность использования джема из морской капусты, обогащенного селеном [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)