Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: функціональні
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> функціональні
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> функціональні
Рубрика
- Название:
- функціональні
- См. также:
- Харчування лiкувальне
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Петрова, Ж.
"Кіборги" з донецького аеропорту назвали наш академічний борщ найсмачнішим [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Петрова, Ж.
"Кіборги" з донецького аеропорту назвали наш академічний борщ найсмачнішим [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Letunovska, N.
Feedback from customers of healthy products: Strategy of marketing actions in the offline and on...
Відгуки клієнтів здорових продуктів: стратегія маркетингових дій в офлайн та онлайн середовищі
б.р.
ISBN відсутній
Letunovska, N.
Feedback from customers of healthy products: Strategy of marketing actions in the offline and on...
Відгуки клієнтів здорових продуктів: стратегія маркетингових дій в офлайн та онлайн середовищі
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Выделиться из толпы: Мировой рынок обогащенных и функциональных напитков и продуктов питания
б.р.
ISBN відсутній
Выделиться из толпы: Мировой рынок обогащенных и функциональных напитков и продуктов питания
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Украинец, А. И.
Создание качественно новых специальных продуктов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Украинец, А. И.
Создание качественно новых специальных продуктов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Мацак, В.
Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Мацак, В.
Бамбуковая клетчатка JustFiber в производстве мясопродуктов [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кундиус, Д.
Фиточайная церемония [Текст]: Тенденции и перспективы развития отечественного рынка фиточаев
б.р.
ISBN відсутній
Кундиус, Д.
Фиточайная церемония [Текст]: Тенденции и перспективы развития отечественного рынка фиточаев
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.р.
ISBN відсутній
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Kigel, N.
Study of the biotechnological potential of selected lactic acid bacteria cultures [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Kigel, N.
Study of the biotechnological potential of selected lactic acid bacteria cultures [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Потенціал уронідних гідроколоїдів для формування сенсорних характеристик оздоровчих продуктів із гідробіонтів
б.р.
ISBN відсутній
The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Потенціал уронідних гідроколоїдів для формування сенсорних характеристик оздоровчих продуктів із гідробіонтів
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Vegetarianity as a vector for the development of the wellness–industry [Electronic resource]
Вегетаріанство як вектор розвитку wellness–індустрії
б.р.
ISBN відсутній
Vegetarianity as a vector for the development of the wellness–industry [Electronic resource]
Вегетаріанство як вектор розвитку wellness–індустрії
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции [Текст]: учебник
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции [Текст]: учебник
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній
Статья
Новое решение для функциональных продуктов питания с омега-3 жирными кислотами и фитостеринами [Т...
б.р.
ISBN відсутній
Новое решение для функциональных продуктов питания с омега-3 жирными кислотами и фитостеринами [Т...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Бачинська, Я. О.
Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стев...
б.р.
ISBN відсутній
Бачинська, Я. О.
Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стев...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Використання нетрадиційної сировини для отримання функціональних напоїв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Суткович, Т. Ю.
Використання нетрадиційної сировини для отримання функціональних напоїв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дорохович, А.
Використання пребіотика лактулози у виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дорохович, А.
Використання пребіотика лактулози у виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній