Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: цукрозамінники
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> цукрозамінники
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> цукрозамінники
Рубрика
- Название:
- цукрозамінники
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Бачинська, Я. О.
Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стев...
б.р.
ISBN відсутній
Бачинська, Я. О.
Вдосконалення технології виробництва джемів функціонального призначення на основі екстракту стев...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Штангеєва, Н. І.
Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Штангеєва, Н. І.
Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Полумбрик, М. О.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...: автореф. дис. : 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2008 р.
ISBN відсутній
Полумбрик, М. О.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...: автореф. дис. : 05.18.01
Нац. ун-т харч. технологій, 2008 р.
ISBN відсутній
Статья
Крылова, Э. Н.
Использование подсластителей при получении молочных масс [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Крылова, Э. Н.
Использование подсластителей при получении молочных масс [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Рудаков, О. Б.
Натуральные и синтетические подсластители [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Рудаков, О. Б.
Натуральные и синтетические подсластители [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Крылова, Э. Н.
Инновационные технологии производства ириса на подсластителях [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Крылова, Э. Н.
Инновационные технологии производства ириса на подсластителях [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Румянцева, В. В.
Продукты ферментативного гидролиза инулина в производстве леденцоыой карамели
б.р.
ISBN відсутній
Румянцева, В. В.
Продукты ферментативного гидролиза инулина в производстве леденцоыой карамели
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Новицький, К. О.
Механізм реалізації інноваційного потенціалу природних цукрозамінників ( на прикладі стевії) [Текст]: автореф. дис … канд.. екон. наук : 08.00.03
2016 р.
ISBN відсутній
Новицький, К. О.
Механізм реалізації інноваційного потенціалу природних цукрозамінників ( на прикладі стевії) [Текст]: автореф. дис … канд.. екон. наук : 08.00.03
2016 р.
ISBN відсутній
Статья
Осьмак, Т.
Морозиво щербет з фруктозою та підвищеним вітамінним і мінеральним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Осьмак, Т.
Морозиво щербет з фруктозою та підвищеним вітамінним і мінеральним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. ... д-ра техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. ... д-ра техн. наук : 05.18.01
2018 р.
ISBN відсутній
Статья
Ван Моурик, С. В.
Компания "Аспасвит" - российский производитель смесей интенсивных подсластителей
б.р.
ISBN відсутній
Ван Моурик, С. В.
Компания "Аспасвит" - российский производитель смесей интенсивных подсластителей
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Поваляева, Н. А.
Подсластители ООО "Зеленые линии" - когда инновации соответствуют традициям
б.р.
ISBN відсутній
Поваляева, Н. А.
Подсластители ООО "Зеленые линии" - когда инновации соответствуют традициям
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вербицький, С. Б.
Підсолоджувачі та норми щодо їх використання, запроваджені у ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вербицький, С. Б.
Підсолоджувачі та норми щодо їх використання, запроваджені у ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній