Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: тваринного походження
Рубрики
--> Сировина
----> тваринного походження
Печать списка
--> Сировина
----> тваринного походження
Рубрика
- Название:
- тваринного походження
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Бойко, В.
Гуманный забой или искусство убивать [Текст]: Некоторые проблемы мясопереработки в Украине
б.р.
ISBN відсутній
Бойко, В.
Гуманный забой или искусство убивать [Текст]: Некоторые проблемы мясопереработки в Украине
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Tauber, Roman Dawid
Surowce pochodzenia zwierzęcego na cele kulinarne [Tekst]
Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 2013 р.
ISBN 978-83-88537-87-5
Tauber, Roman Dawid
Surowce pochodzenia zwierzęcego na cele kulinarne [Tekst]
Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 2013 р.
ISBN 978-83-88537-87-5
Статья
Головченко, Т. М.
Концептуальні основи розвитку малих вовнопереробних підприємств [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Головченко, Т. М.
Концептуальні основи розвитку малих вовнопереробних підприємств [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дианич, О. Г.
Ассортимент и качество сырья животного происхождения
Техніка, 1987 р.
ISBN відсутній
Дианич, О. Г.
Ассортимент и качество сырья животного происхождения
Техніка, 1987 р.
ISBN відсутній
Книга
Борисенко, Л. А.
Биотехнологические основы интенсификации производства мясных соленых изделий [Текст]: учеб. пособие
ДеЛи, 2004 р.
ISBN 5-94343-068-7
Борисенко, Л. А.
Биотехнологические основы интенсификации производства мясных соленых изделий [Текст]: учеб. пособие
ДеЛи, 2004 р.
ISBN 5-94343-068-7
Статья
Мартинюк, I.
Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мартинюк, I.
Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6
Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Інкос, 2005 р.
ISBN 966-8347-22-6
Книга
Ветеринарно-санітарна експертиза сировини та продуктів тваринного походження: Навч. посібник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 2000 р.
ISBN 5-7763-2344-4
Ветеринарно-санітарна експертиза сировини та продуктів тваринного походження: Навч. посібник
РВВ ВАТ "Віноблдрукарня", 2000 р.
ISBN 5-7763-2344-4
Статья
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.р.
ISBN відсутній
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.р.
ISBN відсутній
Палмер, М.
Вимоги до забою в ЄС [Текст]: підготовлено за матеріалами доповіді д-ра Мартіна Палмера
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування системи показників якості білково-вуглеводної молочної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування системи показників якості білково-вуглеводної молочної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Бірта, Г. О.
Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Бірта, Г. О.
Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Статья
Исследование функционально-технологических и структурно-механических свойств новых видов функцион...
б.р.
ISBN відсутній
Исследование функционально-технологических и структурно-механических свойств новых видов функцион...
б.р.
ISBN відсутній