лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: Процес (технологічний)

Рубрики
--> Процес (технологічний)

Рубрика

Название:
 
Процес (технологічний)  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Напівфабрикати в деталях [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Орлова, Н. Я.
Напівфабрикати в деталях [Текст] + [Електронний ресурс]: Удосконалення структури асортименту швидкозаморожених напівфабрикатів для для оздоровчого харчування
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds [Text]
Немає прим.
Статья
Shevchenko, I.
Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
Немає прим.
Статья

The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Автоматизація виробничих процесів [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Бичков, Я. М.
Автоматизація виробничих процесів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Анализ развития теоретических основ оценки стабильности функционирования технологических систем [...
Немає прим.
Статья
Егоров, В. Б.
Анализ развития теоретических основ оценки стабильности функционирования технологических систем [...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Безупречная глазурь: техника и технология [Текст]
Немає прим.
Статья
Савекин, А.
Безупречная глазурь: техника и технология [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Даниленко, C.
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Теоретические аспекты стабилизации виноградных вин против помутнений + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Агеева, Н. М.
Теоретические аспекты стабилизации виноградных вин против помутнений + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Системний аналіз технологічного процесу виробництва перших страв [Текст]
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Системний аналіз технологічного процесу виробництва перших страв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
Немає прим.
Статья
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Пахомська, О. В.
Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

К вопросу определения эффективных доз животного белка в рассолах для производства копчено-вареных...
Немає прим.
Статья
Семенова, А. А.
К вопросу определения эффективных доз животного белка в рассолах для производства копчено-вареных...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Отраслевая модель учета и управления технологическими и логистическими процессами мясоперерабатыв...
Немає прим.
Статья
Лисицын, А. Б.
Отраслевая модель учета и управления технологическими и логистическими процессами мясоперерабатыв...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Закуски в винном стиле. Маринование и тушение в вине [Текст] + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Мельников, А.
Закуски в винном стиле. Маринование и тушение в вине [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Диверсифікація діяльності виробничого підприємства в умовах глобалізаційних змін [Електронний рес...
Немає прим.
Статья
Ковтуненко, К. В.
Диверсифікація діяльності виробничого підприємства в умовах глобалізаційних змін [Електронний рес...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Бородай, А. Б.
Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Европейская классическая кухня и вино [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Келлерманн, М.
Европейская классическая кухня и вино [Електронний ресурс]
2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]
Доступно
 10 з 10
Книга
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-294-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологический способ производства [Текст]
Немає прим.
Статья
Кривобороденко, Г. П.
Технологический способ производства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
Немає прим.
Статья
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Математическая модель технологической схемы сборки и процедура ее построения [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Гамаюн, И. П.
Математическая модель технологической схемы сборки и процедура ее построения [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Исследование процеса рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий на основе НПВ
Немає прим.
Статья
Герасименко, А. С.
Исследование процеса рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий на основе НПВ
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів [Текст]
Немає прим.
Статья
Данилкович, А. Г.
Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)