Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Книги в рубрике: Процес (технологічний)
Рубрики
--> Процес (технологічний)
Печать списка
--> Процес (технологічний)
Рубрика
- Название:
- Процес (технологічний)
Печать списка
Связанные описания:
Статья
Shevchenko, I.
Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds [Text]
б.г.
ISBN отсутствует
Shevchenko, I.
Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds [Text]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
б.г.
ISBN отсутствует
The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Даниленко, C.
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Даниленко, C.
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Агеева, Н. М.
Теоретические аспекты стабилизации виноградных вин против помутнений + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Агеева, Н. М.
Теоретические аспекты стабилизации виноградных вин против помутнений + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Топольник, В. Г.
Системний аналіз технологічного процесу виробництва перших страв [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Топольник, В. Г.
Системний аналіз технологічного процесу виробництва перших страв [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Пахомська, О. В.
Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Пахомська, О. В.
Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Мельников, А.
Закуски в винном стиле. Маринование и тушение в вине [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Мельников, А.
Закуски в винном стиле. Маринование и тушение в вине [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Бородай, А. Б.
Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Бородай, А. Б.
Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Дейниченко, Г. В.
Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Келлерманн, М.
Европейская классическая кухня и вино [Електронний ресурс]
2003 г.
ISBN отсутствует
Келлерманн, М.
Европейская классическая кухня и вино [Електронний ресурс]
2003 г.
ISBN отсутствует
Книга
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 г.
ISBN 966-642-294-8
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 г.
ISBN 966-642-294-8
Статья
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.г.
ISBN отсутствует
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Гамаюн, И. П.
Математическая модель технологической схемы сборки и процедура ее построения [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Гамаюн, И. П.
Математическая модель технологической схемы сборки и процедура ее построения [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Данилкович, А. Г.
Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Данилкович, А. Г.
Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует