лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Приватний кабінет: інформація


Электронный каталог: Книги в рубрике: Процес (технологічний)

Рубрики
--> Процес (технологічний)

Рубрика

Название:
 
Процес (технологічний)  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Напівфабрикати в деталях [Текст] + [Електронний ресурс]
Нет экз.
Статья
Орлова, Н. Я.
Напівфабрикати в деталях [Текст] + [Електронний ресурс]: Удосконалення структури асортименту швидкозаморожених напівфабрикатів для для оздоровчого харчування
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds [Text]
Нет экз.
Статья
Shevchenko, I.
Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds [Text]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
Нет экз.
Статья

The using of mechanodiffusion effect in the production of concentrated polyextracts [Text]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Автоматизація виробничих процесів [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Бичков, Я. М.
Автоматизація виробничих процесів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Анализ развития теоретических основ оценки стабильности функционирования технологических систем [...
Нет экз.
Статья
Егоров, В. Б.
Анализ развития теоретических основ оценки стабильности функционирования технологических систем [...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Безупречная глазурь: техника и технология [Текст]
Нет экз.
Статья
Савекин, А.
Безупречная глазурь: техника и технология [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
Нет экз.
Статья
Даниленко, C.
Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Теоретические аспекты стабилизации виноградных вин против помутнений + [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Статья
Агеева, Н. М.
Теоретические аспекты стабилизации виноградных вин против помутнений + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
Нет экз.
Статья
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Системний аналіз технологічного процесу виробництва перших страв [Текст]
Нет экз.
Статья
Топольник, В. Г.
Системний аналіз технологічного процесу виробництва перших страв [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
Нет экз.
Статья
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного хліба [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
Нет экз.
Статья
Пахомська, О. В.
Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

К вопросу определения эффективных доз животного белка в рассолах для производства копчено-вареных...
Нет экз.
Статья
Семенова, А. А.
К вопросу определения эффективных доз животного белка в рассолах для производства копчено-вареных...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Отраслевая модель учета и управления технологическими и логистическими процессами мясоперерабатыв...
Нет экз.
Статья
Лисицын, А. Б.
Отраслевая модель учета и управления технологическими и логистическими процессами мясоперерабатыв...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Закуски в винном стиле. Маринование и тушение в вине [Текст] + [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Статья
Мельников, А.
Закуски в винном стиле. Маринование и тушение в вине [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Диверсифікація діяльності виробничого підприємства в умовах глобалізаційних змін [Електронний рес...
Нет экз.
Статья
Ковтуненко, К. В.
Диверсифікація діяльності виробничого підприємства в умовах глобалізаційних змін [Електронний рес...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Бородай, А. Б.
Динаміка інактивації мікроорганізмів під впливом вакууму та ультразвуку [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Европейская классическая кухня и вино [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Келлерманн, М.
Европейская классическая кухня и вино [Електронний ресурс]
2003 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]
Доступно
 10 из 10
Книга
Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Вища шк., 2005 г.
ISBN 966-642-294-8

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологический способ производства [Текст]
Нет экз.
Статья
Кривобороденко, Г. П.
Технологический способ производства [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
Нет экз.
Статья
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Математическая модель технологической схемы сборки и процедура ее построения [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Статья
Гамаюн, И. П.
Математическая модель технологической схемы сборки и процедура ее построения [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Исследование процеса рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий на основе НПВ
Нет экз.
Статья
Герасименко, А. С.
Исследование процеса рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий на основе НПВ
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів [Текст]
Нет экз.
Статья
Данилкович, А. Г.
Інноваційні технології виробництва еластичних шкіряних матеріалів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.192.79.149)