Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: пектин
Рубрики
--> Продукти (харчування)
----> пектин
Печать списка
--> Продукти (харчування)
----> пектин
Рубрика
- Название:
- пектин
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Караева, Е. П.
Сила геля: Применение пектинов различной степени этерификации
б.р.
ISBN відсутній
Караева, Е. П.
Сила геля: Применение пектинов различной степени этерификации
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Secondary plant resources as prospective unconventional sources of pectic substances [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Secondary plant resources as prospective unconventional sources of pectic substances [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Возняк, О.
Значення пектинів, виділених зі шроту насіння амаранту та їх властивості (Текст)
б.р.
ISBN відсутній
Возняк, О.
Значення пектинів, виділених зі шроту насіння амаранту та їх властивості (Текст)
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Вибір сировини та способу вилучення пектинових речовин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вибір сировини та способу вилучення пектинових речовин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Эффективность использования в профилактическом питании пищевых продуктов с сочетанным содержанием...
б.р.
ISBN відсутній
Эффективность использования в профилактическом питании пищевых продуктов с сочетанным содержанием...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сукманов, В. О.
Вплив високого тиску на вихід та мікроструктуру яблучного пектину [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сукманов, В. О.
Вплив високого тиску на вихід та мікроструктуру яблучного пектину [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КДТЕУ, 2001 р.
ISBN 966-7376-56-7
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КДТЕУ, 2001 р.
ISBN 966-7376-56-7
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дейниченко, Г. В.
Дослідження процесу екстрагування пектинових речових із рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондит...
б.р.
ISBN відсутній
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондит...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Сухих, Т. Н.
Высокоэтерифицированные пектины для кондитерской промышленности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сухих, Т. Н.
Высокоэтерифицированные пектины для кондитерской промышленности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Магомедов, Г. О.
Влияние фруктозы на студнеобразование при производстве зефира на пектине
б.р.
ISBN відсутній
Магомедов, Г. О.
Влияние фруктозы на студнеобразование при производстве зефира на пектине
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Бородіна, В.
Лабораторна установка для виробництва пасти з рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бородіна, В.
Лабораторна установка для виробництва пасти з рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Донченко, Л. В.
Пектинопрофилактика - один из эффективных способов оздоровления детей
б.р.
ISBN відсутній
Донченко, Л. В.
Пектинопрофилактика - один из эффективных способов оздоровления детей
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти [Електронний...
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження різних видів смородини та їх використання в технології десерту пана-коти [Електронний...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Use of natural biopolymers as protective coatings during cold treatment and storage of inland wat...
Використання природних біополімерів в якості захисних покриттів при холодильній обробці та зберіганні риби внутрішніх водойм
б.р.
ISBN відсутній
Use of natural biopolymers as protective coatings during cold treatment and storage of inland wat...
Використання природних біополімерів в якості захисних покриттів при холодильній обробці та зберіганні риби внутрішніх водойм
б.р.
ISBN відсутній