лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Книги в рубрике: зберігання

Рубрики
--> Технологія
----> зберігання

Рубрика

Название:
 
зберігання  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
5 правил работы кухни. Правильно храни [Текст]
Нет экз.
Статья
Мусатов, А.
5 правил работы кухни. Правильно храни [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color d...
Нет экз.
Статья

Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color d...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Effect of chitosan pretreatment on the quality  of strawberries during cold storage [Text]
Нет экз.
Статья
Blahopoluchna, A.
Effect of chitosan pretreatment on the quality of strawberries during cold storage [Text]
Вплив попередньої обробки хітозаном на якість суниці під час зберігання
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Ultra Hіgh Temperature [Текст]
Нет экз.
Статья
Карпенко, Е.
Ultra Hіgh Temperature [Текст]: Ультрапастеризованное молоко
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Оптимальная заморозка [Текст] + [Електронний ресурс]
Нет экз.
Статья
Минко, Т.
Оптимальная заморозка [Текст] + [Електронний ресурс]: О принципах правильной заморозки
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Sous vide: основы и секреты технологии [Текст]
Нет экз.
Статья

Sous vide: основы и секреты технологии [Текст]
Sous vide: мода или торжество прогресса?
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

XXXIV наукова студентська конференція за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2010 рік...
Нет экз.
Книга

XXXIV наукова студентська конференція за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2010 рік...: 7 квітня 2011 р. : тези доповідей
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Кожухар, В. В.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Беречь среду... модифицированную [Текст]
Нет экз.
Статья
Бут, О.
Беречь среду... модифицированную [Текст]: технология МГС и пищевая безопасность; методы контроля
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Применение биологических методов консервирования для увеличения срока хранения охлажденного мяса ...
Нет экз.
Статья
Дибирасулаев, М. А.
Применение биологических методов консервирования для увеличения срока хранения охлажденного мяса ...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Газовая атака [Текст]
Нет экз.
Статья

Газовая атака [Текст]: [технологтя переработки биогаза в аналог природного газа]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

К вопросу об использовании экстрактов дикорастущих растений в качестве антиоксидантов для удлинен...
Нет экз.
Статья
Каленик, Т. К.
К вопросу об использовании экстрактов дикорастущих растений в качестве антиоксидантов для удлинен...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю
Доступно
 1 из 1
Автореферат/Диссертация
Загорко, Н. П.
Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю: Автореф. дис.: 05.18.03
Херсон. нац. техніч. ун-т, 2006 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Аспекты санитарно-микробиологического контроля охлажденного мяса [Текст] + [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Статья
Минаев, М. Ю.
Аспекты санитарно-микробиологического контроля охлажденного мяса [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Хранение вина [Текст] + [Електронний ресурс]
Нет экз.
Статья

Хранение вина [Текст] + [Електронний ресурс]
Правила хранения вина
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Динаміка біфідофлори у нових синбіотичних молочних напоях впродовж зберігання [Текст]
Нет экз.
Статья
Голуб, Б. О.
Динаміка біфідофлори у нових синбіотичних молочних напоях впродовж зберігання [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Дослідження агротехнологічних характеристик зерна окремих гібридів кукурудзи [Текст]
Нет экз.
Статья
Бабков, А. В.
Дослідження агротехнологічних характеристик зерна окремих гібридів кукурудзи [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Дослідження характеристик активного вентилювання дрібнонасіннєвих культур [Текст]
Нет экз.
Статья
Овсянникова, Л. К.
Дослідження характеристик активного вентилювання дрібнонасіннєвих культур [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Забезпечення тривалого зберігання корнеплодів редиски [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Колтунов, В. А.
Забезпечення тривалого зберігання корнеплодів редиски [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл...
Доступно
 1 из 1
Автореферат/Диссертация
Халікова, Е. Ф.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл...: автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01
2018 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Зберігання хлібобулочних виробів під дією ультрафіолетового опромінення [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Семенов, А. О.
Зберігання хлібобулочних виробів під дією ультрафіолетового опромінення [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Збірник наукових статей магістрів [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга

Збірник наукових статей магістрів [Електронний ресурс]: напрям підготовки «Харчова технологія та інженерія»
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зб...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Тарасенко, В. Г.
Зміни біохімічного складу та мікробіологічних показників кабачків за умов низькотемпературного зб...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Исследования по определению сроков годности мясных консервов [Текст]
Нет экз.
Статья
Гурьева, К. Б.
Исследования по определению сроков годности мясных консервов [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Ткач, Н. I.
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія...
ПУЕТ, 2018 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2022 (IP=3.238.204.167)