Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: жирів
Рубрики
--> Виробництво
----> жирів
Печать списка
--> Виробництво
----> жирів
Рубрика
- Название:
- жирів
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Кролевець, Т.
"Citri-Fi" ─ натуральний емульгатор у спредах і маргаринах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кролевець, Т.
"Citri-Fi" ─ натуральний емульгатор у спредах і маргаринах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Некрасов, П. А.
Жиры, обогащенные диацилглицеринами, - продукт нового поколения + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Некрасов, П. А.
Жиры, обогащенные диацилглицеринами, - продукт нового поколения + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Щербаков, В. Г.
Биохимия и товароведение масличного сырья
ISBN 5-10-001491-1
Щербаков, В. Г.
Биохимия и товароведение масличного сырья
Серія: Учебники для вузов)
Агропромиздат, 1991 р.ISBN 5-10-001491-1
Книга
Щербаков, В. Г.
Биохимия и товароведение масличного сырья: Учебник
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 р.
ISBN 5-10-001491-1
Щербаков, В. Г.
Биохимия и товароведение масличного сырья: Учебник
Легкая и пищевая прмышленность, 1969 р.
ISBN 5-10-001491-1
Книга
Щербаков, В. Г.
Биохимия и товароведение масличного сырья [Текст]
КолосС, 2003 р.
ISBN 5-9532-0056-0
Щербаков, В. Г.
Биохимия и товароведение масличного сырья [Текст]
КолосС, 2003 р.
ISBN 5-9532-0056-0
Книга
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9
Статья
Лавріненко, Н. М.
Дослідження й оптимізація якості жирової маси у пластифікаторі ВВ-ПМЛ [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лавріненко, Н. М.
Дослідження й оптимізація якості жирової маси у пластифікаторі ВВ-ПМЛ [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Структуроутворення та дисперсний аналіз складу вершкового масла, обробленого високим циклічним ти...
б.р.
ISBN відсутній
Структуроутворення та дисперсний аналіз складу вершкового масла, обробленого високим циклічним ти...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ракова, В. П.
Вкусо-ароматические добавки в производстве спредов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ракова, В. П.
Вкусо-ароматические добавки в производстве спредов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Іванюта, Т. М.
Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Іванюта, Т. М.
Дослідження конкурентоспроможності торгових марок олійно-жирового комплексу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жегус, О. В.
Стан та тенденції розвитку ринку соняшникової олії в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Жегус, О. В.
Стан та тенденції розвитку ринку соняшникової олії в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пилявець, В. М.
Експортний потенціал олієжирового підкомплексу України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пилявець, В. М.
Експортний потенціал олієжирового підкомплексу України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]: монографія
Університетська книга, 2016 р.
ISBN 978-966-680-781-9
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]: монографія
Університетська книга, 2016 р.
ISBN 978-966-680-781-9
Книга
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Центр навч. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0208-7
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Центр навч. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0208-7
Книга
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2