лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: якості

Рубрики
--> Дослідження
----> якості

Рубрика

Название:
 
якості  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | вперед >>
Красное золото [Текст]
Немає прим.
Статья

Красное золото [Текст]: исследование семги Центром экспертиз "Тест"
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Influence of the hydrothermal treatment temperature conditions on poultry meat [Text]
Немає прим.
Статья
Synytsia, O.
Influence of the hydrothermal treatment temperature conditions on poultry meat [Text]
Вплив температурних режимів гідротермічного оброблення на м'ясо птиці
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

А гость нечаянно нагрянет, когда его совсем не ждут [Текст]
Немає прим.
Статья
Беседина, Т.
А гость нечаянно нагрянет, когда его совсем не ждут [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пахомова, І. В.
Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження якості віконних блоків на основі ПВХ профілю [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Губа, Л. М.
Дослідження якості віконних блоків на основі ПВХ профілю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Експертні дослідження якості консервів "шпроти в олії" за органолептичними показниками [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Стрілецька, Л. М.
Експертні дослідження якості консервів "шпроти в олії" за органолептичними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]
Доступно
 26 з 26
Книга
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Біологічна цінність білків Rapana venosa [Текст]
Немає прим.
Статья
Сидоренко, О.
Біологічна цінність білків Rapana venosa [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м'якоттю [Текст]
Немає прим.
Статья
Дьяков, О.
Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м'якоттю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на власти...
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на власти...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] + [Електрон. ресурс]
Доступно
 10 з 10
Книга
Дубова, Г. Є.
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] + [Електрон. ресурс]: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання міжнародних порівняльних досліджень якості освіти в національних системах моніторинг...
Немає прим.
Статья
Горох, В. П.
Використання міжнародних порівняльних досліджень якості освіти в національних системах моніторинг...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Водопостачання, водовідведення та якість води [Текст]
Доступно
 3 з 3
Книга
Запольський, А. К.
Водопостачання, водовідведення та якість води [Текст]: підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-234-4


Заказать Заказать

На полку На полку

Гістоструктура м'язової тканини як непрямий показник якості м'яса свинини [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Бірта, Г. О.
Гістоструктура м'язової тканини як непрямий показник якості м'яса свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження асортименту та показників якості і безпечності круп [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Ткаченко, А. С.
Дослідження асортименту та показників якості і безпечності круп [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошні [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шефер, Н. Е.
Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Никифоров, Р. П.
Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження параметрів світлодіодних ламп для прямої заміни ламп розжарювання [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Дослідження параметрів світлодіодних ламп для прямої заміни ламп розжарювання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження показників якості та безпечності горілки особливої ТМ "Первак домашній житній" [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Калашник, О. В.
Дослідження показників якості та безпечності горілки особливої ТМ "Первак домашній житній" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження якості хутряних виробів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Захарченко, Т. Й.
Дослідження якості хутряних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Експертиза якості сиру "Бринза" за нутриціологічним складом [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Кравчук, В. В.
Експертиза якості сиру "Бринза" за нутриціологічним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Експертні дослідження якості молока [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ковальчук, Х. І.
Експертні дослідження якості молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Жиры. Химический состав и экспертиза качества [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга

Жиры. Химический состав и экспертиза качества [Текст]: монография
ДеЛи, 2005 р.
ISBN 5-94343-097-0

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Засоби контролю якості
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Жук, В. А.
Засоби контролю якості: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Збережність редиски сорту Червоний велетень весняного вирощування залежно від виду спожиткової та...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Колтунов, В. А.
Збережність редиски сорту Червоний велетень весняного вирощування залежно від виду спожиткової та...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)