Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: якості
Рубрики
--> Дослідження
----> якості
Печать списка
--> Дослідження
----> якості
Рубрика
- Название:
- якості
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Synytsia, O.
Influence of the hydrothermal treatment temperature conditions on poultry meat [Text]
Вплив температурних режимів гідротермічного оброблення на м'ясо птиці
б.р.
ISBN відсутній
Synytsia, O.
Influence of the hydrothermal treatment temperature conditions on poultry meat [Text]
Вплив температурних режимів гідротермічного оброблення на м'ясо птиці
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пахомова, І. В.
Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пахомова, І. В.
Дослідження показників безпечності нових вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Губа, Л. М.
Дослідження якості віконних блоків на основі ПВХ профілю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Губа, Л. М.
Дослідження якості віконних блоків на основі ПВХ профілю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6
Книга
Дубова, Г. Є.
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] + [Електрон. ресурс]: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній
Дубова, Г. Є.
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв [Текст] + [Електрон. ресурс]: монографія
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга
Запольський, А. К.
Водопостачання, водовідведення та якість води [Текст]: підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-234-4
Запольський, А. К.
Водопостачання, водовідведення та якість води [Текст]: підручник
Вища шк., 2005 р.
ISBN 966-642-234-4
Книга (аналит. описание)
Бірта, Г. О.
Гістоструктура м'язової тканини як непрямий показник якості м'яса свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Бірта, Г. О.
Гістоструктура м'язової тканини як непрямий показник якості м'яса свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Ткаченко, А. С.
Дослідження асортименту та показників якості і безпечності круп [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Ткаченко, А. С.
Дослідження асортименту та показників якості і безпечності круп [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шефер, Н. Е.
Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шефер, Н. Е.
Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Никифоров, Р. П.
Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Никифоров, Р. П.
Дослідження нових видів напівфабрикатів для збитої десертної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дослідження параметрів світлодіодних ламп для прямої заміни ламп розжарювання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження параметрів світлодіодних ламп для прямої заміни ламп розжарювання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Калашник, О. В.
Дослідження показників якості та безпечності горілки особливої ТМ "Первак домашній житній" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Калашник, О. В.
Дослідження показників якості та безпечності горілки особливої ТМ "Первак домашній житній" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Захарченко, Т. Й.
Дослідження якості хутряних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Захарченко, Т. Й.
Дослідження якості хутряних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кравчук, В. В.
Експертиза якості сиру "Бринза" за нутриціологічним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кравчук, В. В.
Експертиза якості сиру "Бринза" за нутриціологічним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Стрілецька, Л. М.
Експертні дослідження якості консервів "шпроти в олії" за органолептичними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стрілецька, Л. М.
Експертні дослідження якості консервів "шпроти в олії" за органолептичними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ковальчук, Х. І.
Експертні дослідження якості молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ковальчук, Х. І.
Експертні дослідження якості молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Жиры. Химический состав и экспертиза качества [Текст]: монография
ДеЛи, 2005 р.
ISBN 5-94343-097-0
Жиры. Химический состав и экспертиза качества [Текст]: монография
ДеЛи, 2005 р.
ISBN 5-94343-097-0
Электронный ресурс
Жук, В. А.
Засоби контролю якості: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Засоби контролю якості: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Колтунов, В. А.
Збережність редиски сорту Червоний велетень весняного вирощування залежно від виду спожиткової та...
б.р.
ISBN відсутній
Колтунов, В. А.
Збережність редиски сорту Червоний велетень весняного вирощування залежно від виду спожиткової та...
б.р.
ISBN відсутній