Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Теоретичні основи технології харчових виробництв
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Теоретичні основи технології харчових виробництв
Печать списка
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Теоретичні основи технології харчових виробництв
Рубрика
- Название:
- Теоретичні основи технології харчових виробництв
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Пономарьов, П. Х.
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини: Навч. посібник
Лібра, 1999 р.
ISBN 966-7035-31-X
Пономарьов, П. Х.
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини: Навч. посібник
Лібра, 1999 р.
ISBN 966-7035-31-X
Книга
Цехмістренко, С. І.
Біохімія молока та молокопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-966-2122-37-4
Цехмістренко, С. І.
Біохімія молока та молокопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-966-2122-37-4
Книга
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Центр навч. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-093-6
Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Центр навч. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-093-6
Книга
Сухолотюк, І. С.
Основи технології виноградних вин: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Сухолотюк, І. С.
Основи технології виноградних вин: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4
Книга
Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Феникс, 2002 р.
ISBN 5-222-02185-8
Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Феникс, 2002 р.
ISBN 5-222-02185-8
Книга
Технология пищевых производств + [Електрон. ресурс]: Учебник
Агропромиздат, 1997 р.
ISBN 5-10-003283-9
Технология пищевых производств + [Електрон. ресурс]: Учебник
Агропромиздат, 1997 р.
ISBN 5-10-003283-9
Книга
Цыганова, Т. Б.
Технология хлебопекарного производства: Учебник
ИРПО, Изд. центр "Академия", 2001 р.
ISBN 5-8222-0120-2
Цыганова, Т. Б.
Технология хлебопекарного производства: Учебник
ИРПО, Изд. центр "Академия", 2001 р.
ISBN 5-8222-0120-2