лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Приватний кабінет: інформація


Электронный каталог: Книги в рубрике: Загальна технологія харчових виробництв

Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базовая часть
------> Загальна технологія харчових виробництв

Рубрика

Название:
 
Загальна технологія харчових виробництв  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Біохімія молока та молокопродуктів [Текст]
Доступно
 2 из 2
Книга
Цехмістренко, С. І.
Біохімія молока та молокопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 г.
ISBN 978-966-2122-37-4

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах
Доступно
 73 из 73
Книга

Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник
Центр навч. л-ри, 2005 г.
ISBN 966-364-093-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах  (тестові завдання) [Текст]
Доступно
 5 из 5
Книга
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 г.
ISBN 978-617-673-295-2

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]
Доступно
 6 из 6
Книга

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Центр навч. л-ри, 2011 г.
ISBN 978-611-01-0208-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Загальні технології харчових виробництв [Текст]
Доступно
 103 из 103
Книга

Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 г.
ISBN 978-966-388-318-2

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Запахи. Их восприятие, воздействие, устранение [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Майоров, В. А.
Запахи. Их восприятие, воздействие, устранение [Текст]: учеб. пособие
Мир, 2006 г.
ISBN 5-03-003719-5


Заказать Заказать

На полку На полку

Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга

Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-366-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [Текст]
Доступно
 2 из 2
Книга

Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2016 г.
ISBN 978-617-7278-96-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Общая технология пищевых производств
Доступно
 66 из 66
Книга

Общая технология пищевых производств: Учебник
Легкая и пищ. пром-сть, 1981 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи автоматизованого проектування [Текст]
Доступно
 3 из 3
Книга
Володько, О. В.
Основи автоматизованого проектування [Текст]: навчальні завдання до практичних занять та методичні рекомендації до їх виконання для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології...
ПУЕТ, 2018 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Промислові технології переробки м'яса, молока та риби [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга

Промислові технології переробки м'яса, молока та риби [Текст]: підручник
Інкос, 2014 г.
ISBN 978-617-598-098-9

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Доступно
 229 из 229
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-175-4

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Олійник, Н. В.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Технология молока и молочных продуктов
Доступно
 101 из 101
Книга
Твердохлеб, Г. В.
Технология молока и молочных продуктов
Серия: Учебники для вузов)
Агропромиздат, 1991 г.
ISBN 5-10-000957-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Коробейник, А.
Технология переработки и товароведение рыбы и рыбных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Феникс, 2002 г.
ISBN 5-222-02185-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Технология переработки продукции растениеводства [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга

Технология переработки продукции растениеводства [Текст]: учебник
КолосС, 2008 г.
ISBN 978-5-9532-0677-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Технология переработки продукции растениеводства [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга

Технология переработки продукции растениеводства [Текст]: учебник
КолосС, 2006 г.
ISBN 5-9532-0336-5


Заказать Заказать

На полку На полку

Технология переработки рыбы и морепродуктов
Доступно
 25 из 25
Книга

Технология переработки рыбы и морепродуктов: Учеб. пособие
МарТ, 2001 г.
ISBN 5-241-00074-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Технология пищевых производств + [Електрон. ресурс]
Доступно
 49 из 49
Книга

Технология пищевых производств + [Електрон. ресурс]: Учебник
Серия: Учебники и учеб. пособия для студентов техникумов
Агропромиздат, 1997 г.
ISBN 5-10-003283-9

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія  молочних консервів [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Скорченко, Т. А.
Технологія молочних консервів [Текст]: навч. посібник
НУХТ, 2007 г.
ISBN 966-612-068-2


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія виробництва молока і яловичини [Текст]
Доступно
 5 из 5
Книга
Костенко, В. І.
Технологія виробництва молока і яловичини [Текст]: практикум : навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2013 г.
ISBN 978-617-673-173-3

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія дитячих молочних продуктів [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Скорченко, Т. А.
Технологія дитячих молочних продуктів [Текст]: навч. посібник
НУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-612-116-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія комбінованих продуктів на молочній основі [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Грек, О. В.
Технологія комбінованих продуктів на молочній основі [Текст]: підручник
НУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-612-132-8

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Паска, М. З.
Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]: навч. посібник
Сполом, 2013 г.
ISBN 978-966-665-935-7


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.192.115.114)