лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Книги в рубрике: Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства

Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базовая часть
------> Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства

Рубрика

Название:
 
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Менеджмент гостиниц и ресторанов
Доступно
 5 из 5
Книга
Кабушкин, Н. И.
Менеджмент гостиниц и ресторанов: Учебник
Серия: Экономическое образование
Новое знание, 2003 г.
ISBN 985-475-041-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Менеджмент якості
Доступно
 29 из 29
Книга
Шаповал, М. I.
Менеджмент якості: Підручник
Знання, 2007 г.
ISBN 966-620-224-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Метрологія, стандартизація і сертифікація
Доступно
 151 из 151
Книга
Тарасова, В. В.
Метрологія, стандартизація і сертифікація: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-332-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Метрологія, стандартизація, відповідність, акредитація та управління якістю
Доступно
 87 из 87
Книга
Саранча, Г. А.
Метрологія, стандартизація, відповідність, акредитація та управління якістю: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-223-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація
Доступно
 130 из 130
Книга
Бичківський, Р. В.
Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація: Підручник
Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2004 г.
ISBN 966-553-323-1
 3 (2)

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи стандартизації, допуски, посадки і технічні вимірювання
Доступно
 13 из 13
Книга
Дудніков, А. А.
Основи стандартизації, допуски, посадки і технічні вимірювання: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-303-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Доступно
 124 из 124
Книга
Доманцевич, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1997 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Доступно
 2 из 2
Книга
Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN 966-7971-03-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи стандартизації,управління якістю і сертифікації
Доступно
 23 из 23
Книга
Шаповал, М. I.
Основи стандартизації,управління якістю і сертифікації: Підручник
Європ. ун-т, 2002 г.
ISBN 966-7508-96-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Основы управления качеством [Текст]
Доступно
 15 из 15
Книга

Основы управления качеством [Текст]: учеб. пособие
СНУЯЭиП, 2007 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...
Доступно
 5 из 5
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 г.
ISBN 978-966-364-648-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...
Доступно
 4 из 4
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 г.
ISBN 978-617-673-414-7

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства [Еле...
Нет экз.
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства [Еле...: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною...
ПУСКУ, 2010 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...
Доступно
 5 из 5
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Управление качеством + [Електрон. ресурс]
Доступно
 12 из 12
Книга
Окрепилов, В. В.
Управление качеством + [Електрон. ресурс]: Учебник
Экономика, 1998 г.
ISBN 5-282-01912-4

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Управління якістю послуг харчування +[Електрон. ресурс]
Доступно
 40 из 40
Книга
Шаповал, Н. I.
Управління якістю послуг харчування +[Електрон. ресурс]: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=3.236.80.119)