Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Печать списка
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Рубрика
- Название:
- Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Кабушкин, Н. И.
Менеджмент гостиниц и ресторанов: Учебник
ISBN 985-475-041-8
Кабушкин, Н. И.
Менеджмент гостиниц и ресторанов: Учебник
Серія: Экономическое образование
Новое знание, 2003 р.ISBN 985-475-041-8
Книга
Тарасова, В. В.
Метрологія, стандартизація і сертифікація: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-332-3
Тарасова, В. В.
Метрологія, стандартизація і сертифікація: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-332-3
Книга
Саранча, Г. А.
Метрологія, стандартизація, відповідність, акредитація та управління якістю: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-223-8
Саранча, Г. А.
Метрологія, стандартизація, відповідність, акредитація та управління якістю: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-223-8
Книга
Бичківський, Р. В.
Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація: Підручник
Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2004 р.
ISBN 966-553-323-1
Бичківський, Р. В.
Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація: Підручник
Вид-во Нац. ун-ту "Львівська політехніка", 2004 р.
ISBN 966-553-323-1
Книга
Дудніков, А. А.
Основи стандартизації, допуски, посадки і технічні вимірювання: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-303-X
Дудніков, А. А.
Основи стандартизації, допуски, посадки і технічні вимірювання: Підручник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-303-X
Книга
Доманцевич, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1997 р.
ISBN відсутній
Доманцевич, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1997 р.
ISBN відсутній
Книга
Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN 966-7971-03-1
Валентинова, Н. I.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN 966-7971-03-1
Книга
Шаповал, М. I.
Основи стандартизації,управління якістю і сертифікації: Підручник
Європ. ун-т, 2002 р.
ISBN 966-7508-96-X
Шаповал, М. I.
Основи стандартизації,управління якістю і сертифікації: Підручник
Європ. ун-т, 2002 р.
ISBN 966-7508-96-X
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-414-7
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-414-7
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга
Окрепилов, В. В.
Управление качеством + [Електрон. ресурс]: Учебник
Экономика, 1998 р.
ISBN 5-282-01912-4
Окрепилов, В. В.
Управление качеством + [Електрон. ресурс]: Учебник
Экономика, 1998 р.
ISBN 5-282-01912-4
Книга
Шаповал, Н. I.
Управління якістю послуг харчування +[Електрон. ресурс]: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Управління якістю послуг харчування +[Електрон. ресурс]: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній