Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Книги в рубрике: жаріння
Рубрики
-->
Процес
---->
технологічний
------> жаріння
Рубрика
Название:
жаріння
Печать списка
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Книга
Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-273-0
На полку
Немає прим.
Статья
Скрипник, В. О.
Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м'яса з висок...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Скрипник, В. О.
Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м'яса під діє...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Сорокова, Н. М.
Математичне моделювання динаміки тепломасопереносу в процесі жаріння олійної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Ч. 2: Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-273-0
Заказать
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Плевако, В. П.
Ч. 3: Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-277-8
Заказать
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Потапов, В. О.
Ч. 1: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-276-1
Заказать
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Скрыпник, В. А.
Результаты исследований процесса жарения панированных изделий из рубленого мяса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
1 з 1
Автореферат/Диссертация
Ебіенфа, П. Д. І.
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12
2016 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку