Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: теплова
Рубрики
--> Обробка
----> теплова
Печать списка
--> Обробка
----> теплова
Рубрика
- Название:
- теплова
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Synytsia, O.
Influence of the hydrothermal treatment temperature conditions on poultry meat [Text]
Вплив температурних режимів гідротермічного оброблення на м'ясо птиці
б.р.
ISBN відсутній
Synytsia, O.
Influence of the hydrothermal treatment temperature conditions on poultry meat [Text]
Вплив температурних режимів гідротермічного оброблення на м'ясо птиці
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Kushnyrenko, N.
Justification of the innovative method of preliminary processing of fish raw materials [Text]
Обгрунтування інноваційного способу попередньої обробки сировини рибопереробної промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Kushnyrenko, N.
Justification of the innovative method of preliminary processing of fish raw materials [Text]
Обгрунтування інноваційного способу попередньої обробки сировини рибопереробної промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.р.
ISBN відсутній
Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Скорченко, Т. А.
Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Скорченко, Т. А.
Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Скорченко, Т. А.
Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Скорченко, Т. А.
Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Поперечний, А. М.
Вплив технологічних параметрів на процес сушіння смородини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Поперечний, А. М.
Вплив технологічних параметрів на процес сушіння смородини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шаповаленко, О. І.
Дослідження параметрів вологотеплової обробки дрібних кукурудзяних пластівців [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шаповаленко, О. І.
Дослідження параметрів вологотеплової обробки дрібних кукурудзяних пластівців [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Любич, В. В.
Математичне моделювання водотеплового оброблення зерна пшениці спельти [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Любич, В. В.
Математичне моделювання водотеплового оброблення зерна пшениці спельти [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Токар, А. Ю.
Математичне моделювання технологічного процесу обсмажування овочів в олії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Токар, А. Ю.
Математичне моделювання технологічного процесу обсмажування овочів в олії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Скрипник, В. О.
Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Безусов, А. Т.
Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Безусов, А. Т.
Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Прядко, О. А.
Зміна якості нового сиру типу чеддер під час товароруху [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Прядко, О. А.
Зміна якості нового сиру типу чеддер під час товароруху [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Удосконалення процесу очищення цибулі ріпчастої та розробка обладнання для його реалізації [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Удосконалення процесу очищення цибулі ріпчастої та розробка обладнання для його реалізації [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шапар, Р. О.
Вплив тепловологої обробки на кінетику сушіння пектиновмісних матеріалів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шапар, Р. О.
Вплив тепловологої обробки на кінетику сушіння пектиновмісних матеріалів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дібрівська, Н. В.
Основи кулінарної майстерності [Текст]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Дібрівська, Н. В.
Основи кулінарної майстерності [Текст]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Статья
Прісс, О.
Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Прісс, О.
Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Харченко, Н. Э.
Технология приготовления пищи [Текст]: практикум
Академия, 2010 р.
ISBN 978-5-7695-5363-9
Харченко, Н. Э.
Технология приготовления пищи [Текст]: практикум
Академия, 2010 р.
ISBN 978-5-7695-5363-9
Книга
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст]: підручник
Кондор, 2015 р.
ISBN 978-617-7278-05-3
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст]: підручник
Кондор, 2015 р.
ISBN 978-617-7278-05-3
Статья
Солецька, А. Д.
Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Солецька, А. Д.
Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній