Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: харчова
Рубрики
--> Технологія
----> харчова
Печать списка
--> Технологія
----> харчова
Рубрика
- Название:
- харчова
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-273-0
Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-273-0
Статья
Verkhivker, Y.
Development of collagen-containing drinks [Text]
Розроблення соковмісних напоїв з колагеном
б.р.
ISBN відсутній
Verkhivker, Y.
Development of collagen-containing drinks [Text]
Розроблення соковмісних напоїв з колагеном
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat [Text]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту
б.р.
ISBN відсутній
Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Назаренко, Ю.
Альтернатива парному [Текст]: чем выгоден бизнес по производству овсяного молока
б.р.
ISBN відсутній
Назаренко, Ю.
Альтернатива парному [Текст]: чем выгоден бизнес по производству овсяного молока
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Kaplina, T. V.
Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном
б.р.
ISBN відсутній
Kaplina, T. V.
Kinetics of Heating of Cake Products With Pumpkin Seeds and Buckwheat Flour [Electronic resource]
Кінетика прогріву кексових виробів із гарбузовим насінням і гречаним борошном
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.р.
ISBN відсутній
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Milk lipids and subclinical mastitis [Text]
Ліпіди молока та субклінічний мастит
б.р.
ISBN відсутній
Milk lipids and subclinical mastitis [Text]
Ліпіди молока та субклінічний мастит
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels [T...
б.р.
ISBN відсутній
Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels [T...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.р.
ISBN відсутній
Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Scientific and practical basis of using protein plant concentrates for the production of compound...
б.р.
ISBN відсутній
Scientific and practical basis of using protein plant concentrates for the production of compound...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Потенціал уронідних гідроколоїдів для формування сенсорних характеристик оздоровчих продуктів із гідробіонтів
б.р.
ISBN відсутній
The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Потенціал уронідних гідроколоїдів для формування сенсорних характеристик оздоровчих продуктів із гідробіонтів
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.р.
ISBN відсутній
Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Тарасюк, Л. А.
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тарасюк, Л. А.
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2014 р.
ISBN відсутній
Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2014 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 р.
ISBN відсутній
Статья
Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Пічкур, В. Я.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2016 р.
ISBN відсутній
Пічкур, В. Я.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2016 р.
ISBN відсутній