Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Книги в рубрике: харчова
Рубрики
--> Технологія
----> харчова
Печать списка
--> Технологія
----> харчова
Рубрика
- Название:
- харчова
Печать списка
Связанные описания:
Книга
Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-273-0
Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-273-0
Статья
Analysis of the existing methods and specific features of drying shiitake mushrooms [Text]
Аналіз існуючих способів і особливостей сушіння гриба шиїтаке
б.г.
ISBN отсутствует
Analysis of the existing methods and specific features of drying shiitake mushrooms [Text]
Аналіз існуючих способів і особливостей сушіння гриба шиїтаке
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Verkhivker, Y.
Development of collagen-containing drinks [Text]
Розроблення соковмісних напоїв з колагеном
б.г.
ISBN отсутствует
Verkhivker, Y.
Development of collagen-containing drinks [Text]
Розроблення соковмісних напоїв з колагеном
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat [Text]
б.г.
ISBN отсутствует
Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat [Text]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту
б.г.
ISBN отсутствует
Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Назаренко, Ю.
Альтернатива парному [Текст]: чем выгоден бизнес по производству овсяного молока
б.г.
ISBN отсутствует
Назаренко, Ю.
Альтернатива парному [Текст]: чем выгоден бизнес по производству овсяного молока
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.г.
ISBN отсутствует
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Milk lipids and subclinical mastitis [Text]
Ліпіди молока та субклінічний мастит
б.г.
ISBN отсутствует
Milk lipids and subclinical mastitis [Text]
Ліпіди молока та субклінічний мастит
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels [T...
б.г.
ISBN отсутствует
Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels [T...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Preservation of rapana meat by the irradiation technology [Text]
Радіаційна технологія пресервів із м'яса рапани
б.г.
ISBN отсутствует
Preservation of rapana meat by the irradiation technology [Text]
Радіаційна технологія пресервів із м'яса рапани
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Sydorenko, O.
Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Кваліметрія інноваційних продуктів з додаванням креветки Palaemon adspersus
б.г.
ISBN отсутствует
Sydorenko, O.
Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Кваліметрія інноваційних продуктів з додаванням креветки Palaemon adspersus
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.г.
ISBN отсутствует
Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Scientific and practical basis of using protein plant concentrates for the production of compound...
б.г.
ISBN отсутствует
Scientific and practical basis of using protein plant concentrates for the production of compound...
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Потенціал уронідних гідроколоїдів для формування сенсорних характеристик оздоровчих продуктів із гідробіонтів
б.г.
ISBN отсутствует
The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Потенціал уронідних гідроколоїдів для формування сенсорних характеристик оздоровчих продуктів із гідробіонтів
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.г.
ISBN отсутствует
Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Тарасюк, Л. А.
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Тарасюк, Л. А.
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Автореферат/Диссертация
Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2014 г.
ISBN отсутствует
Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2014 г.
ISBN отсутствует
Автореферат/Диссертация
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 г.
ISBN отсутствует
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 г.
ISBN отсутствует
Статья
Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует