лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Книги в рубрике: харчова

Рубрики
--> Технологія
----> харчова

Рубрика

Название:
 
харчова  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]
Нет экз.
Книга

Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-273-0


На полку На полку

Analysis of the existing methods and specific  features of drying shiitake mushrooms [Text]
Нет экз.
Статья

Analysis of the existing methods and specific features of drying shiitake mushrooms [Text]
Аналіз існуючих способів і особливостей сушіння гриба шиїтаке
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Development of collagen-containing drinks [Text]
Нет экз.
Статья
Verkhivker, Y.
Development of collagen-containing drinks [Text]
Розроблення соковмісних напоїв з колагеном
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat [Text]
Нет экз.
Статья

Development of cooked smoked sausage on the basis of muskovy duck meat [Text]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Нет экз.
Статья

Effect of selected parameters on sectional expansion index and bulk density during the extrusion ...
Вплив вибраних параметрів на індекс розширення екструдату на насипну щільність під час екструзії крупки з нуту
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Альтернатива парному [Текст]
Нет экз.
Статья
Назаренко, Ю.
Альтернатива парному [Текст]: чем выгоден бизнес по производству овсяного молока
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
Нет экз.
Статья

Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients ...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Milk lipids and subclinical mastitis [Text]
Нет экз.
Статья

Milk lipids and subclinical mastitis [Text]
Ліпіди молока та субклінічний мастит
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels [T...
Нет экз.
Статья

Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels [T...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Preservation of rapana meat by the  irradiation technology [Text]
Нет экз.
Статья

Preservation of rapana meat by the irradiation technology [Text]
Радіаційна технологія пресервів із м'яса рапани
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Qualimetry of  innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Нет экз.
Статья
Sydorenko, O.
Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon adspersus [Text]
Кваліметрія інноваційних продуктів з додаванням креветки Palaemon adspersus
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Нет экз.
Статья

Regulation of structural and mechanical properties of shiitake mushroom suspension as an object o...
Регулювання структурно-механічних властивостей суспензії гриба шиїтаке як об'єкта розпилювального сушіння
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Scientific and practical basis of using protein plant concentrates for the production of compound...
Нет экз.
Статья

Scientific and practical basis of using protein plant concentrates for the production of compound...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Нет экз.
Статья

The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health pro...
Потенціал уронідних гідроколоїдів для формування сенсорних характеристик оздоровчих продуктів із гідробіонтів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Нет экз.
Статья

Using raw potato peel in the production of extruded feed additive [TextIe]
Використання свіжих картопляних очисток у виробництві екструдованої кормової добавки
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [Текст]
Нет экз.
Статья
Тарасюк, Л. А.
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
Нет экз.
Статья
Іващенко, К. Ю.
Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [Текст]
Нет экз.
Статья

Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]
Доступно
 2 из 2
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні...
ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Борошно сорго у технології безглютенового хліба [Текст]
Нет экз.
Статья
Дробот, В. I.
Борошно сорго у технології безглютенового хліба [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
Нет экз.
Статья

Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...
Доступно
 1 из 1
Автореферат/Диссертация
Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2014 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...
Доступно
 1 из 1
Автореферат/Диссертация
Черниш, Л. М.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2017 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
Нет экз.
Статья
Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)

Використання добавок фруктової сировини в технології харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2022 (IP=3.229.117.123)