Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Книги в рубрике: безпечністю
Рубрики
--> Управління
----> безпечністю
Печать списка
--> Управління
----> безпечністю
Рубрика
- Название:
- безпечністю
Печать списка
Связанные описания:
Статья
Офіленко, Н. О.
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Офіленко, Н. О.
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Управління безпечністю продукції в умовах сучасної ринкової економіки [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Управління безпечністю продукції в умовах сучасної ринкової економіки [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності ...
б.г.
ISBN отсутствует
Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності ...
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Ткаченко, А. С.
Управління безпечністю харчової продукції: навчально-методичний посібник
ПУЕТ, 2021 г.
ISBN отсутствует
Ткаченко, А. С.
Управління безпечністю харчової продукції: навчально-методичний посібник
ПУЕТ, 2021 г.
ISBN отсутствует
Статья
Безпечність рибної продукції: складаємо політику, опис продукту та блок-схеми процесів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Безпечність рибної продукції: складаємо політику, опис продукту та блок-схеми процесів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Олексієнко, Н.
Вилучення і відкликання небезпечної продукції: підготовка й організація процесу [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Олексієнко, Н.
Вилучення і відкликання небезпечної продукції: підготовка й організація процесу [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Гончар, Д.
Відкликання з реалізації горіховмісних продуктів: зараження сальмонелою [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Гончар, Д.
Відкликання з реалізації горіховмісних продуктів: зараження сальмонелою [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Гончар, Д.
Відкликання молочних продуктів через бактерію Escherichia coli [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Гончар, Д.
Відкликання молочних продуктів через бактерію Escherichia coli [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Корчмарьова, А.
ГМО: особливості використання та законодавчі засади регулювання виробництва [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Корчмарьова, А.
ГМО: особливості використання та законодавчі засади регулювання виробництва [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Литвиненко, Т.
Дезінфекція обладнання та інвентарю: використання хлорного вапна [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Литвиненко, Т.
Дезінфекція обладнання та інвентарю: використання хлорного вапна [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Гончар, Д.
Закриття закладу харчування: виявлено Campylobacter jejuni [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Гончар, Д.
Закриття закладу харчування: виявлено Campylobacter jejuni [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Васюта, А.
Захист харчових продуктів та попередження шахрайства: ідентифікація й оцінювання загроз [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Васюта, А.
Захист харчових продуктів та попередження шахрайства: ідентифікація й оцінювання загроз [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Контроль за небезпечними чинниками під час виробництва рибної продукції [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Контроль за небезпечними чинниками під час виробництва рибної продукції [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Кірносова, М.
Маркування харчової продукції: пояснення законодавчих вимог [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Кірносова, М.
Маркування харчової продукції: пояснення законодавчих вимог [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Литвиненко, Т.
Пест-контроль на підприємстві: управління чисельністю шкідників [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Литвиненко, Т.
Пест-контроль на підприємстві: управління чисельністю шкідників [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует