Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: безпечністю
Рубрики
--> Управління
----> безпечністю
Печать списка
--> Управління
----> безпечністю
Рубрика
- Название:
- безпечністю
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Офіленко, Н. О.
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Управління безпечністю продукції в умовах сучасної ринкової економіки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Управління безпечністю продукції в умовах сучасної ринкової економіки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності ...
б.р.
ISBN відсутній
Наукові принципи створення харчових продуктів із заданими характеристиками якості та безпечності ...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Федорова, Д.
Харчування в закладах освіти: впровадження систем НАССР [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Федорова, Д.
Харчування в закладах освіти: впровадження систем НАССР [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Ткаченко, А. С.
Управління безпечністю харчової продукції: навчально-методичний посібник
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Ткаченко, А. С.
Управління безпечністю харчової продукції: навчально-методичний посібник
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Статья
Безпечність рибної продукції: складаємо політику, опис продукту та блок-схеми процесів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Безпечність рибної продукції: складаємо політику, опис продукту та блок-схеми процесів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Олексієнко, Н.
Вилучення і відкликання небезпечної продукції: підготовка й організація процесу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Олексієнко, Н.
Вилучення і відкликання небезпечної продукції: підготовка й організація процесу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Гончар, Д.
Відкликання з реалізації горіховмісних продуктів: зараження сальмонелою [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гончар, Д.
Відкликання з реалізації горіховмісних продуктів: зараження сальмонелою [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Гончар, Д.
Відкликання молочних продуктів через бактерію Escherichia coli [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гончар, Д.
Відкликання молочних продуктів через бактерію Escherichia coli [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Корчмарьова, А.
ГМО: особливості використання та законодавчі засади регулювання виробництва [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Корчмарьова, А.
ГМО: особливості використання та законодавчі засади регулювання виробництва [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Литвиненко, Т.
Дезінфекція обладнання та інвентарю: використання хлорного вапна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Литвиненко, Т.
Дезінфекція обладнання та інвентарю: використання хлорного вапна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Гончар, Д.
Закриття закладу харчування: виявлено Campylobacter jejuni [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гончар, Д.
Закриття закладу харчування: виявлено Campylobacter jejuni [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Контроль за небезпечними чинниками під час виробництва рибної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Контроль за небезпечними чинниками під час виробництва рибної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кірносова, М.
Маркування харчової продукції: пояснення законодавчих вимог [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кірносова, М.
Маркування харчової продукції: пояснення законодавчих вимог [Текст]
б.р.
ISBN відсутній