Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: вуглеводи
Рубрики
--> Склад
----> хімічний
------> вуглеводи
Печать списка
--> Склад
----> хімічний
------> вуглеводи
Рубрика
- Название:
- вуглеводи
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Біологічна роль,будова, властивості вуглеводів і їх похідних [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Біологічна роль,будова, властивості вуглеводів і їх похідних [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Використання вуглеводів у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Використання вуглеводів у харчовій промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Губський, Ю. I.
Вуглеводи та їх похідні [Текст]: Моносахариди. Складні вуглеводи. Олігосахариди. Гомополісахариди. Гетерополісахариди. Протеоглікани. Глікопротеїни.
б.р.
ISBN відсутній
Губський, Ю. I.
Вуглеводи та їх похідні [Текст]: Моносахариди. Складні вуглеводи. Олігосахариди. Гомополісахариди. Гетерополісахариди. Протеоглікани. Глікопротеїни.
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Горбачев, В. В.
Витамины. Макро- и микроэлементы [Текст]: справочник
Медицинская книга, 2011 р.
ISBN 978-5-91894-007-5
Горбачев, В. В.
Витамины. Макро- и микроэлементы [Текст]: справочник
Медицинская книга, 2011 р.
ISBN 978-5-91894-007-5
Статья
Сімахіна, Г. О.
Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Сімахіна, Г. О.
Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Зубар, Н. М.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-966-364-996-2
Зубар, Н. М.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-966-364-996-2
Книга (аналит. описание)
Зубар, Н. М.
Фізіолго-гігієнічне значення вуглеводів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Зубар, Н. М.
Фізіолго-гігієнічне значення вуглеводів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Гамаюрова, В. С.
Пищевая химия [Текст]: лабораторный практикум : учеб. пособие
ГИОРД, 2006 р.
ISBN 5-98879-035-6
Гамаюрова, В. С.
Пищевая химия [Текст]: лабораторный практикум : учеб. пособие
ГИОРД, 2006 р.
ISBN 5-98879-035-6
Книга
Пищевая химия [Текст]: лабораторный практикум : учеб. пособие
ГИОРД, 2006 р.
ISBN 5-98879-037-2
Пищевая химия [Текст]: лабораторный практикум : учеб. пособие
ГИОРД, 2006 р.
ISBN 5-98879-037-2
Книга
Могильный, М. П.
Пищевые и биологически активные вещества в питании [Текст]
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній
Могильный, М. П.
Пищевые и биологически активные вещества в питании [Текст]
ДеЛи принт, 2007 р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Ростовський, В. С.
Теоретичні основи технології громадського харчування [Електронний ресурс]: загальна частина : навч. посібник
Кондор, 2009 р.
ISBN відсутній
Ростовський, В. С.
Теоретичні основи технології громадського харчування [Електронний ресурс]: загальна частина : навч. посібник
Кондор, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2011 р.
ISBN 978-966-405-202-0
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2011 р.
ISBN 978-966-405-202-0
Книга
Кравченко, М. Ф.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 р.
ISBN 978-966-629-502-9
Кравченко, М. Ф.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 р.
ISBN 978-966-629-502-9
Книга
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчувння [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2014 р.
ISBN 978-966-680-724-6
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчувння [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2014 р.
ISBN 978-966-680-724-6