Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Харчові технології
Рубрики
--> Цикл загальної підготовки
----> Базовая часть
------> Харчові технології
Печать списка
--> Цикл загальної підготовки
----> Базовая часть
------> Харчові технології
Рубрика
- Название:
- Харчові технології
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Енергоматеріальні потоки харчових і макробіологічних виробництв [Текст]: монографія
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7278-46-6
Енергоматеріальні потоки харчових і макробіологічних виробництв [Текст]: монографія
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7278-46-6
Книга
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 р.
ISBN 978-617-673-294-5
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 р.
ISBN 978-617-673-294-5
Книга
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-424-6
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-424-6
Книга
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 р.
ISBN 978-617-673-295-2
Бухкало, С. I.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2014 р.
ISBN 978-617-673-295-2
Книга
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2
Книга
Ткач, Н. I.
Загальні технології харчової промисловості. Ч. 1. Технологія продуктів із зернової і цукрової сир...: лаб. практ.
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Ткач, Н. I.
Загальні технології харчової промисловості. Ч. 1. Технологія продуктів із зернової і цукрової сир...: лаб. практ.
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст]: підручник
НУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-612-130-4
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст]: підручник
НУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-612-130-4
Книга
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2015 р.
ISBN 978-966-405-366-9
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2015 р.
ISBN 978-966-405-366-9
Книга
Ромоданова, В. О.
Методи контролю харчових виробництв [Текст]: навч. посібник
Університет "Україна", 2012 р.
ISBN 978-966-388-416-5
Ромоданова, В. О.
Методи контролю харчових виробництв [Текст]: навч. посібник
Університет "Україна", 2012 р.
ISBN 978-966-388-416-5
Книга
Поперечний, А. М.
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0335-0
Поперечний, А. М.
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0335-0
Книга
Бородай, А. Б.
Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної р...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Бородай, А. Б.
Робочий зошит з навчальної дисципліни "Культура харчування" для практичних занять і самостійної р...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Книга
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2013 р.
ISBN 978-966-2609-35-6
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2013 р.
ISBN 978-966-2609-35-6
Книга
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2014 р.
ISBN 978-966-2609-35-6
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2014 р.
ISBN 978-966-2609-35-6
Книга
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2013 р.
ISBN 978-966-969-38-6-0
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2013 р.
ISBN 978-966-969-38-6-0
Книга
Колтунов, В. А.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст]: навч. посібник
ISBN 978-966-629-691-0
Колтунов, В. А.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст]: навч. посібник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 р.ISBN 978-966-629-691-0
Книга
Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2011 р.
ISBN 978-966-8347-97-9
Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2011 р.
ISBN 978-966-8347-97-9
Книга
Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2015 р.
ISBN 978-617-598-103-0
Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2015 р.
ISBN 978-617-598-103-0
Книга
Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст]: навч. посібник
НУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-612-161-8
Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст]: навч. посібник
НУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-612-161-8